in

10 NAJČEŠĆIH SNOVA SVAKE ŽENE KOJE NE SMEŠ DA IGNORIŠEŠ NIKADA

Postoje snovi koji nam, veruje se, mogu ukazati na neke probleme u našem životu kojih možda nismo ni svesni i zbog toga ne bismo smeli da ih ignorišemo. 1. Kutije Prikrivanje, tajne i razočaranje Sanjate li kutije, vaša podsvest pokušava da vas upozori na nekakvo prikrivanje. Može biti da vi strahujete da neko krije nešto […] More

Postoje snovi koji nam, veruje se, mogu ukazati na neke probleme u našem životu kojih možda nismo ni svesni i zbog toga ne bismo smeli da ih ignorišemo.

1. Kutije

Prikrivanje, tajne i razočaranje

Sanjate li kutije, vaša podsvest pokušava da vas upozori na nekakvo prikrivanje. Može biti da vi strahujete da neko krije nešto važno od vas ili možda vi krijete tajnu od drugih. Ovaj san može značiti i da ste spremni da otkrijete neku tajnu.

Pogledate li u snu u kutiju i ona je prazna, to može značiti da ste zbog nečega razočarani.
Istinito i malo jezivo: Evo kakva sudbina je vezana za vaše ime

2. Padanje

Nedostatak kontrole, opasnost i teskoba

Vrlo uobičajen san u kojem osoba oseća kao da pada. Može vas upozoravati na to da vam nešto u vašem životu izmiče kontroli. Možda se bojite neuspeha ili vam neki nepromišljeni životni postupci ” stižu na naplatu ”.

Ako stalno sanjate da padate, to može biti znak da je vreme da počnete da se bavite nekom aktivnošću koja pomaže kod teskobe poput meditacije ili joge.

3. Mačke

Ženstvenost, duhovnost i moć

Sanjate li mačke to može značiti da biste se više trebali povezati sa svojom ženstvenošću. To možete ostvariti čvršćim vezama sa svojim prijateljicama. Pojave li vam se mačke u snu one mogu značiti i da bi trebalo da poradite na svom samopouzdanju.

Mačke u snu mogu vas dovesti i do svojevrsnog duhovnog prosvetljenja.

4. Mravi

Podrška, naporan rad i razdražljivost

San o mravima ili nekim drugim insektima može značiti da vas nešto u vašoj svakodnevici ” svrbi ”, odnosno muči ili smeta. Kroz taj san podsvest vam govori da se suočite s tim problemima umesto da ih puštate da se gomilaju.

Mravi su takođe pokazatelj vašeg uverenja da zajednički rad daje najbolje rezultate jer su mravi poznati po tome da sve rade zajednički. Ovaj san takođe znači da cenite vaš odnos sa prijateljima i porodicom.

5. Kosa

Se*sualnost, status i sloboda

Sanjate li kosu, to može značiti da imate problema s prihvatanjem vlastite se*sualnosti. Kosa takođe simbolizuje želju za povezivanjem sa drugim ljudima, sve dok znate na čemu stojite bez obzira radilo se o ljudima s posla, prijateljima ili partneru.

A ako sanjate baš dugu kosu, to znači da žudite za slobodom. Možda je vreme da se rešite nekih stvari koje vas bespotrebno sputavaju i koče.

6. Voda

Ambicija, rizik i fluidnost

San o vodi ukazuje na to da ste ili osoba koja voli da riskira ili biste voleli da više rizikujete u životu. Imate velike ciljeve i vaša podsvest govori da ne odustajete od njih. Možda se bojite riskirati, ali san o vodi govori vam da ste verovatno spremni da učinite neku promenu u svom životu.

Zapamtite, ne možete dobiti ono što želite osim ako ne probate. Sanjate li vodu to takođe znači da volite kada život teče lagano. Žudite za jednostavnim i ugodnim životom.
Istinito i malo jezivo: Evo kakva sudbina je vezana za vaše ime

7. Put

Sudbina, putovanje i jednostavnost

Sanjate li samo jednu stazu to vam podsvest govori da pojednostavite stvari. Pokušajte iz svoga života izbaciti dramu koja vam komplikuje svakodnevicu. Umesto toga, fokusirajte se na jedan, vlastiti put i vlastito životno putovanje koje vas može odvesti na neko posebno i predivno mesto.

Nemojte se bojati da se uputite na to putovanje imajući na umu da na kraju sve završi dobro.

8. Blato

Nepokretnost, rast i nemir

Sanjate li blato to može značiti da ste u životu ” zapeli u blatu ”, odnosno da se morate skloniti od nekih negativnih stvari koje vas sprečavaju da budete srećni. Blato može značiti i da osećate nemir i da postoje nerazrešene stvari u vašem životu.

Blato takođe simbolizuje rast i ponovno rođenje pa san o blatu shvatite i kao podsetnik da uvek možete početi ispočetka, bez obzira o kojem aspektu vašeg života, kojim niste zadovoljni, se radilo.

9. Zelena boja

Ljubav, isceljenje i strast

Sanjate li zelenu boju, to znači da se osećate srećno. Volite ljude oko sebe i osećate da oni vole vas. Ako još ne živite punim plućima i uživate u svakom danu, ovim snom podsvest vam govori da bi trebalo. U vama se krije potencijal strastvenog radnika, prijatelja i ljubavnog partnera.

San o zelenoj boji takođe upućuje na to da prolazite kroz proces emocionalnog zaceljivanja. Takve stvari traju, a porodica i prijatelji mogu vam pomoći da brže ozdravite.

10. Goli u javnosti

Osuđivanje, ranjivost i prihvatanje

Većina ljudi barem je jednom sanjala da je gola u javnosti. To je zato jer ovaj san simbolizuje strah kojeg svi imamo: strah od osuđivanja. Otvoriti se prema svetu možda nije lako, ali pokažete li drugima svoju ranjivost to će zapravo umanjiti negativne osećaje i strah od osuđivanja.

Krajnji cilj uvek je da prihvatimo sami sebe takvima kakvi jesmo. Vaša podsvest želi da budete ponosni na sebe. Sanjate li da ste goli u javnosti, to znači da je krajnje vrijeme da osobi u ogledalu počnete govoriti ” Volim te ”.