in

10 OSOBINA RIBE ZBOG KOJI ĆETE IH ISTOVREMENO MRZITI I VOLETI

Ribe su maštovite i emotivne, a ponekada ne govore baš ono što im je na pameti. Ponekad žive u svetu snova, ali zbog toga su razigrane kao dete. 10. Treba im puno ljubavi i pažnje Ribe to neće uvek direktno navesti ili tražiti, ali žude za tonom ljubavi i nege. Obično daju više nego što […] More

Ribe su maštovite i emotivne, a ponekada ne govore baš ono što im je na pameti. Ponekad žive u svetu snova, ali zbog toga su razigrane kao dete.

10. Treba im puno ljubavi i pažnje

Ribe to neće uvek direktno navesti ili tražiti, ali žude za tonom ljubavi i nege. Obično daju više nego što je potrebno, tako da u ljubavnoj vezi, žude za puno pažnje.

Oni su takođe beznadežni romantici, pa ako možete nadmašiti njihova očekivanja, voleti osobu u tom horoskopskom znaku biće puno lakše na duge staze.

9. Kreativne su

Ribe ne vole svakodnevne zadatke već ih privlače aktivnosti kao što su crtanje, pisanje ili slikanje. Često se opredjeljuju za onaj posao koji im omogućava kreativno izražavanje.

Voleti Ribu znači prihvatanje i razumevanje njihove želje da im je potrebna kreativnost i inovativnost u životu, pa ne zaboravite to, ako vam se desi da završite s Ribom.

8. Verni su partneri

Ribe neće samo pobeći s prvim muškarcem ili ženom koja ih privuče jer su one odani partneri. Uživaju u ozbiljnim vezama, pa ako ste osvojili srce Ribe, nemojte se bojati da će očima tražiti druge potencijalne partnere.

7. Vole romantiku i strast u odnosima


Ribe neće reći da žude za više strasti u vezi u kojoj jesu, tako da ćete morati da čitate između redova. Međutim, ne treba puno da bi Ribe bile srećne. Jednostavna večera uz sveće kod kuće, ruže ili čak samo masaža leđa posle dugog dana će poslati Ribu u stanje čistog blaženstva. Samo im pokažite koliko vam je stalo i oni će uzvratiti istom merom.

6. Vole da filozofiraju


Kada je u pitanju Riba, jednostavno ćete morati malo da se potrudite kako biste podstakli razgovor o nečemu što njih zanima. Ribe su po prirodi sanjari i vole teme kao što su vanzemaljci, kako je nastao svemir, zašto postojimo na Zemlji i ostale slične teme.

Naravno, ne smeta im razgovor o jednostavnim stvarima, ali budite sigurni da ćete zadržati njihovu pažnju ako povedete pravi razgovor.

5. Velikodušne su


Ribe će dati sve što imaju kako bi usrećile voljenu osobu. Imaju tendenciju da prave kompromise u vezama kako bi njihov partner bio zadovoljan.

4. Radije žive u svojim mislima nego u stvarnom svetu


Ribe često vole da maštaju i ne mogu da pomognu sebi jer je to zapisano u njihovoj prirodi. Ako volite Ribu, prihvatite da će živeti u svetu koji je kreirala, i da ćete morati malo da se potrudite kako bi pridobili njihovu pažnju kada budete hteli da razgovarate.

3. Radije biraju mirno veče nego noćni izlazak


Ribe vole da provode vreme u svoja četiri zida verovatno više nego bilo koji drugi znak. One radije naprave ukusnu večeru kod kuće i maze se s vama na kauču nego što se spremaju za dug noćni izlazak.

Ribe vole da budu same sa partnerom, pa mirno veče na kauču i gledanje dokumentarca ili drugog zanimljivog filma je pun pogodak.

2. Uživaju u samoći vrlo često

Iako vole pažnju i naklonost, takođe im treba vreme samo za sebe. Potrebna im je samoća kako bi zadržali ravnotežu i izbacili lošu energiju koju su pokupili od drugih. Dajte im prostora, ali ne dozvolite da se previše izoluju.

Podsetite ih koliko vam je stalo do njih i da ćete ih čekati kada budu spremni.

1. Imaju veliko srce


Ako osećaju simpatiju prema vama, one će vam to stidljivo i suptilno dati do znanja i uradiće sve kako bi bile s vama. Ribe moraju biti sigurne da im nećete slomiti srce, zato im dajte do znanja svoje prave namere i osećanja.