in

100% TAČNO: OVO SU NAJBOLJI LJUBAVNICI PO HOROSKOPU IKADA

Jarac: Tihi ljubavnik Jarčevi ne govore puno. Njima je potrebno vreme da uđu u vezu. Oni svoja osećanja obično izražavaju kroz dela, ali su izuzetno posvećeni svojim partnerima. Vodolija: Intelektualni ljubavnik Vodolijama je potrebna inteligentna stimulacija kako bi se povezali sa ljudima. Oni vole ozbiljne razgovore i imaju velike snove po pitanju budućnosti. Izuzetno su […] More

Jarac: Tihi ljubavnik

Jarčevi ne govore puno. Njima je potrebno vreme da uđu u vezu. Oni svoja osećanja obično izražavaju kroz dela, ali su izuzetno posvećeni svojim partnerima.

Vodolija: Intelektualni ljubavnik

Vodolijama je potrebna inteligentna stimulacija kako bi se povezali sa ljudima. Oni vole ozbiljne razgovore i imaju velike snove po pitanju budućnosti. Izuzetno su živahni u vezi i inspirišu partnera da i on juri svoje snove.

Ribe: Romantičan ljubavnik

Ribe su najromantičniji od svih znakova. One iskreno vole i učinile bi sve za partnera. Pune su strasti, izuzetno osetljive i mrze prolazne veze. Za njih, veza mora biti duboka i trajna. Njihova nežna i blaga priroda čini ih očaravajućim ljubavnicima.