in

18 HOROSKOPSKIH PAROVA KOJI NIKAD NEĆE BITI SREĆNI U LJUBAVI

Ribe – Vodenjak Ovo dvoje mogu prevladati sve svoje razlike zahvaljujući toleranciji i iskrenoj želji da se saslušaju i jedan drugog savjetuju. Romantične Ribe će učiniti sve da rastope led sa srca Vodenjaka i da mu rastumače da je otvoreno pokazivanje emocija sasvim normalna stvar. Bik – Ovan Istinska kombinacija ljubavi i strasti, gdje Bik […] More

Ribe – Vodenjak

Ovo dvoje mogu prevladati sve svoje razlike zahvaljujući toleranciji i iskrenoj želji da se saslušaju i jedan drugog savjetuju.

Romantične Ribe će učiniti sve da rastope led sa srca Vodenjaka i da mu rastumače da je otvoreno pokazivanje emocija sasvim normalna stvar.

Bik – Ovan

Istinska kombinacija ljubavi i strasti, gdje Bik ne treba pretjerivati sa svojom lijenošću, jer to ubija Ovna, koji je energičan po prirodi.

Ovan treba Biku pružiti dosta romantike, a ponekad i usporiti i pratiti njegov tempo.

Bik – Lav

Možda se njihovi stavovi razlikuju u mnogim stvarima, ali dokle god oni vjeruju jedan drugome, to je ok.

Oni moraju naučiti otvoreno komunicirati, ne pokušavajući kontrolirati jedno drugo. Kada to shvate, biti će nezaustavljivi u postizanju svoje sreće.

Bik – Strijelac

Kad Strijelac shvati koliko je Biku potrebna stabilnost i trajnost, a Bik prestane pokušavati potisnuti Strijelčev avanturizam, sve će biti u redu.

Kad dođu do potrebnog kompromisa, mogu uživati u svojoj ljubavi na svim razinama.

Djevica – Ovan

Ovan s Djevicom – koja je izuzetno vjerna i spremna slušati, otkriva svu ljepotu i prednosti zajedničkog života.

Međutim, Djevica ne bi trebala biti cjepidlaka, a Ovan treba obuzdati svoju lakomislenost i impulzivnost.

Djevica – Lav

Oni pronalaze sigurnost i povjerenje jedan u drugom. Lav je zaštitnik Djevice, a ona ga hvali gdje god krene.

Međutim, Lav treba odustati od svoje teatralnosti koju Djevica ne može podnijeti, dok Djevica ne smije pasti u depresiju svaki put kada stvari krenu nizbrdo.

Djevica – Strijelac

Ovaj par je otvoren za kompromise i promjene, jer su svjesni da je to jedini način da njihova ljubav preživi.

Zato bi Strijelac trebao pripaziti na svoju avanturističku prirodu, jer Djevica nužno treba stabilnost, a ona mora prihvatiti njegov pomalo neozbiljan pristup životu, opustiti se i barem na kratko vrijeme pokušati gledati na život njegovim očima.

Jarac – Ovan

Ova dva rogata znaka ne bi se trebala doživljavati kao suparnici, već raditi zajedno za opće dobro. Međutim, Jarac može slomiti Ovna i njegov hiperaktivni duh svojom mentalnom snagom.

Ako koriste svoje različite energije u pozitivnu svrhu, mogu postići veličanstvene rezultate.

Jarac – Lav

Jarac inicira promjene u ljubavnom odnosu i Lav je tu da ga podrži u tome. Međutim, treba shvatiti kako je ponekad potrebno da Lav smanji svoj društveni život na razumnu razinu, jer Jarac treba više vremena provesti na miru.

Lav je svakako zadovoljan što je toliko bitan Jarcu.

Jarac – Strijelac

Između ovo dvoje postoji jaka fizička privlačnost koja se na kraju pretvara u pravu ljubav. Prijateljstvo i predanost jedan drugome su ono što ih drži zajedno.

Međutim, Strijelac mora dati dovoljno prostora Jarcu, koji je veliki karijerista i predan svom poslu, a Jarac treba prihvatiti da Strijelac ima mnogo interesa koje ga ne uključuju. To ne znači da on ne voli Jarca, već želi imati vremena za sebe.