in

3 HOROSKOPSKA ZNAKA NIKO NE MOŽE DA SLAŽE NIKADA!

Astrolozi tvrde da sledeća tri znaka imaju nepogrešivu intuiciju, pa u sekundi otkriju da li govorite istinu ili lažete.  Škorpija Škorpije sve doživljavaju veoma intenzivno i imaju sposobnost da prepoznaju šta je sledeće što nadolazi. Međutim, oni ne slušaju uvek svoj unutrašnji glas. Vole akciju i spremni su na rizik. Strelac Kod Strelčeva je intuicija […] More

Astrolozi tvrde da sledeća tri znaka imaju nepogrešivu intuiciju, pa u sekundi otkriju da li govorite istinu ili lažete.

 Škorpija

Škorpije sve doživljavaju veoma intenzivno i imaju sposobnost da prepoznaju šta je sledeće što nadolazi. Međutim, oni ne slušaju uvek svoj unutrašnji glas. Vole akciju i spremni su na rizik.

Strelac

Kod Strelčeva je intuicija relativno u zatišju dok ne pronađu neki unutrašnji sklad sa samim sobom. Intuicija im zavisi od unutrašnjeg zadovoljstva. Tek kad to postignu, mogu da usavršavaju svoju intuiciju.

Ribe

Ribe su veoma intuitivne osobe. Često sanjaju stvari koje se kasnije zaista i obistine. Njima je bitan unutrašnji mir, kao i zadovoljstvo koje prerasta u intuiciju koja ih vodi ka onome šta predosećaju. Njihov moto je “ja osećam”.