in

3 ŽENE HOROSKOPA KOJE TAČNO ZNAJU KAKVOG MUŠKARCA HOĆE I KAKO ĆE GA DOBITI

Postoje žene koje tačno znaju šta žele – i kako će to dobiti. Njihova samouverenost, hrabrost, inteligencija, pa čak i pomalo nadmoćan stav, mnogim muškarcima uteruju strah u kosti. Proverite da li je i vaš znak na listi najopasnijih! Snažni i odvažni horoskopski znakovi imaju puno prednosti u životu: dobro se snalaze i napreduju na […] More

Postoje žene koje tačno znaju šta žele – i kako će to dobiti. Njihova samouverenost, hrabrost, inteligencija, pa čak i pomalo nadmoćan stav, mnogim muškarcima uteruju strah u kosti. Proverite da li je i vaš znak na listi najopasnijih!

Snažni i odvažni horoskopski znakovi imaju puno prednosti u životu: dobro se snalaze i napreduju na poslu, pametno zastupaju svoje mišljenje i znaju šta žele. Takve žene i u ljubavi ponekad preplaše muškarce. Otkrivamo vam u kojim znakovima zodijaka je rođena većina takvih žena i zašto ih se muškarci boje.

Ovan


Žene rođene u znaku Ovna imaju ekstremno snažnu volju i nemaju dlake na jeziku. Kad ih muškarac upita: „Nešto nije u redu?“, dobiće brutalno iskren odgovor. Nije ni čudo da žene rođene u znaku ovna ne plešu uz tuđe note – štaviše, uglavnom one diriguju.

Blizanci


Tišina u društvu sa ženom rođenom u znaku Blizanaca? To je nemoguće, jer one vole diskusije – i to najviše one jako glasne. Ono što je za njih obično plus na poslu, to najčešće preplaši muškarce. Šteta, jer od toliko izgovorenih reči mogao bi nešto i da nauči.

Škorpija


Mačo muškarac nema šanse kod žene rođene u znaku Škorpije. Ona će mu jednim pogledom izbrisati sav njegov muški ponos i ego. Teško će s njom započeti diskusiju, jer ona uvek ima u rukavu snažne i neoborive argumente. Prava žena-zmaj!