in

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA ĆE SE KAD-TAD OBOGATITI

1. Jarac Jarac je znak uspjeha, ali takođe i znak biznisa. U tom slučaju je lako zaključiti zašto su osobe rođene u ovom znaku, bez obzira na to da li im je Sunce ili Mjesec u Jarcu, obično veoma uspješne u materijalnim stvarima života. Muškarac Jarac, ali čak i žena Jarac, znaju odlično kako da […] More

1. Jarac

Jarac je znak uspjeha, ali takođe i znak biznisa. U tom slučaju je lako zaključiti zašto su osobe rođene u ovom znaku, bez obzira na to da li im je Sunce ili Mjesec u Jarcu, obično veoma uspješne u materijalnim stvarima života.

Muškarac Jarac, ali čak i žena Jarac, znaju odlično kako da stvore novac. Oni ne moraju da budu ni briljantni, ni naročito kreativni, niti neobični na bilo koji način, ali oni sebe umiju i te kako da disciplinuju, da budu odgovorni i istrajni u svojim ambicijama. Kod Jarčeva je ta ambicija uglavnom materijalne prirode, i to što zarađuju novac je potpuno u znaku Jarčeve prirode.

Čvrstinom, sklonošću za sticanje, odgovornošću, Jarčevi mogu da se obogate ili steknu imetak tamo gdje mnogi brilijantni i daroviti tipovi propadaju ili ne izdrže do kraja.