in

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA IZLUĐUJU SVOJE PARTNERE

Svi mi se s vremena na vreme posvađamo sa bliskim osobama ili ljubavnim partnerima, ali ova tri horoskopska znaka su pravi maheri u tome. 3. Ovan Baš ume da šokira svojom brzopletošću, nestrpljivošću i prezirom prema bilo čijim savetima. Ako i uspe da izdrži dva minuta i sasluša te vaše „baljezgarije” o diplomatiji, opet će […] More

Svi mi se s vremena na vreme posvađamo sa bliskim osobama ili ljubavnim partnerima, ali ova tri horoskopska znaka su pravi maheri u tome.

3. Ovan

Baš ume da šokira svojom brzopletošću, nestrpljivošću i prezirom prema bilo čijim savetima. Ako i uspe da izdrži dva minuta i sasluša te vaše „baljezgarije” o diplomatiji, opet će uraditi po svome.

A tek poslovnim partnerima koji glume da su neke „face”, ima da saspe u lice sve što o njima misli, pa šta bude. Ako ste se „napirlitali” za večernji provod sa Ovnom, šokiraćete se kad vam otvori vrata u trenerci, sa šrafcigerom i osiguračima u jednoj, a pivom u drugoj ruci. Pa šta, nije smak sveta, stići ćete na tu premijeru.

2. Devica

O, ume ona i te kako da šokira, onako otmena, uzdržana i sva racionalna. Od te racionalnosti dođe vam da se šokirate, ali pošto znate da tu nije kraj, onda se tešite kako razum vaše Device koja vas spušta na zemlju svaki put kad previše uzlepršate, čuva i vas, na primer od nepromišljenih postupaka.

A šta ćemo sa osećajnošću? I sa njom će vas Devica iznenaditi, pogotovo ako se oduševite, zato što je popravila interfon ili napravila ručak da prste poližete. Gledaće vas pravo u oči dok je hvalite, jer je dočekala svojih pet minuta.

1. Strelac

Nego šta će, nego da vas šokira, ako ste njegov partner. Uostalom, niste vi bilo ko, jer ste izabrani da vam Strelac osmišljava i ulepšava život.

Adrenalin koji struji njegovim venama ubrizgava vam onog trenutka kada s njim sednete u njegov džip ili kad poželi dete s vama, iako bi već mogao da ima unuke ili ih zaista ima. Ženski Strelac želi nova kola, jer hoće malo da putuje, mada može i avionom i to sa vama, ionako je „provalila” da imate onu tajnu kreditnu karticu, a vi živeli u zabludi da to nikad neće saznati.