in

3 NAJBOLJE MAJKE I ŽENE ZA BRAK PO HOROSKOPU

Prilikom sklapanja braka, partneri obično pokušavaju da otkriju sve osobine onog drugog, što je i normalno s obzirom da s tom osobom treba da provedu ostatak svog života. Posebno su procjenama i kalkulisanju skloni muškarci, koji su u stanju da ovu važnu životnu odluku odlažu godinama. Da bismo im skratili muku, otkrivamo tri horoskopska znaka […] More

Prilikom sklapanja braka, partneri obično pokušavaju da otkriju sve osobine onog drugog, što je i normalno s obzirom da s tom osobom treba da provedu ostatak svog života.

Posebno su procjenama i kalkulisanju skloni muškarci, koji su u stanju da ovu važnu životnu odluku odlažu godinama. Da bismo im skratili muku, otkrivamo tri horoskopska znaka koje važe za najbolje supruge i majke.

3. Rak

Rakovi su poznati kao osećajna i osetljiva bića, a upravo je to ono što ih čini dobrim suprugama. Sposobnost da istinski vole čini ženu raka spremnom da učini sve za svog partnera.

Uvijek se trude da se svi oko nje osjećaju dobro, a uz sve to odlična je domaćica i majka. Kao i svi i ona ima mane, ali ako je prihvatite takvu kakva je, možete očekivati dobar brak.

2. Lav

Žena Lav je hrabra, neustrašiva i nevjerovatno sposobna, a kada su djeca u pitanju jako požrtvovana.

Kao prava lavica, ona je ta koja čuva svoju porodicu, a od partnera očekuje da joj bude oslonac i podrška. Od lavice možete očekivati da vas obasipa nježnošću i pažnjom.

1. Jarac

Na prvi pogled teško dostupne i hladne, ali zapravo ispod maske koje kriju jako su emotivne. One su jako odgovorne, požrtvovane i posvijećene i kada je posao u pitanju, a isto možete očekivati u braku.

Porodica im je na prvom mjestu i poštuje tradiciju. Dobro zna kakvog čovjeka ima pored sebe i koliko on vredi, zato će dati sve od sebe da iz njega izvuče ono najbolje. Kao majka, žena Jarac je stroga, ali pravedna. .