in

4 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA SU NAJSKLONIJA PREVARI I KRATKIM LJUBAVNIM AVANTURAMA

4. BLIZANCI Oni su uvijek uzbuđeni zbog nečega i njihova strast je zarazna. Nažalost, cijena ove dobre osobine je kvaliteta sjena: oni su veoma promjenjivi. Čak ni oni sami ne znaju šta žele jer se to stalno mijenja. Kada uhvatite njihovo srce, to će biti samo na kratko vrijeme. Oni će vas voljeti svim svojim […] More

4. BLIZANCI

Oni su uvijek uzbuđeni zbog nečega i njihova strast je zarazna. Nažalost, cijena ove dobre osobine je kvaliteta sjena: oni su veoma promjenjivi. Čak ni oni sami ne znaju šta žele jer se to stalno mijenja.

Kada uhvatite njihovo srce, to će biti samo na kratko vrijeme. Oni će vas voljeti svim svojim srcem, ali znajte da će voljeti nekog drugog kako se njihovo raspoloženje mijenja.

3. LAV

Oni idu tamo gdje je pažnja. Ako mu ne dajete dovoljno ljubavi i pažnje kod kuće, nemaju problem lutati nekome ko bolje odgovoara njihovim potrebama.

Problem je u tome što svi odnosi imaju vsoje uspone i padove, čak i u najboljem odnosu, postoje razdoblja u kojima se mogu gledati nekog drugog.

2. VODOLIJA

Loša stvar u vezi Vodolija je da ako imate tradicionalne vrijednosti, nije vjerovatno da će se složiti s vama samo zato što je to način na koji stvari rade za većinu ljudi.

Mogu biti hladni i proračunati i mogu opravdati varanje na različite načine i nećete znati sve dok ne objasnite tu opravdanost da je to nekako vaša krivica. Oni tkaju zapetljanu mrežu racionalizacije koja će vam ne samo pomoći da se osjećate povrijeđeno, već i pokroviteljski.

1. OVAN

Ljudi rođeni u znaku Ovna ne vole kada im je dosadno. Ako ste više za doma, mogli biste se složiti neko vrijeme, ali uskoro će početi žuditi za modelom koji izgleda jednako nezavinso i pustolovno kao i oni.

Ovnu, afera se može učiniti poput opasnog i uzbudljivog pothvata, iskustvo koje bi barem jednom željeli precrtati s liste.