in

4 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI SU FATALNI ZAVODNICI ALI SAMO JEDAN JE NABOLJI

U horoskopu postoje znakovi kojima se naprosto ne može odoleti. Titulu Kazanove ili Mata Hari nema svaki znak Zodijaka. Proverite da li imate talenta za zavođenje. 4. BIK Ovaj znak ume da zavodi uprkos svojoj inertnosti. Sporo i lagano, Bik zna da se “uvuče pod kožu”. Njemu nema premca u se*sualnim veštinama i njegove senzualne […] More

U horoskopu postoje znakovi kojima se naprosto ne može odoleti. Titulu Kazanove ili Mata Hari nema svaki znak Zodijaka. Proverite da li imate talenta za zavođenje.

4. BIK

Ovaj znak ume da zavodi uprkos svojoj inertnosti. Sporo i lagano, Bik zna da se “uvuče pod kožu”. Njemu nema premca u se*sualnim veštinama i njegove senzualne usne ostavljaju bez daha. Bik će vrlo studiozno izabrati partnera, ali urođen talenat da ga privuče još jedino može da ima Škorpija. Sporo će da deluje, ali kad osvoji to je bingo. Njegova tajna zavođenja je u pokretima iIi nežnim poljupcima.

3. BLIZANCI

Blizanci zavode, ali na intelektualnom nivou. Igra zavođenja je nešto u čemu su oni najbolji. Flert “varnice” ne ume niko tako dobro da rasplamsa kao ovaj znak. Ponekad se u zavođenje upušta zabave radi i neretko odlazi bez pozdrava. Od njega se ne može očekivati ozbiljnost i istrajnost, ipak, nećete ga tek tako zaboraviti. Njegovi aduti su osmeh i komunikacija.

2. LAV

Stav Lava je neodoljiv. Njegova pojava, malo je reći, fascinira. Aduti za zavođenje su mu stajling i gestakulacija pošto ovaj znak većinu životnog veka provede pred ogledalom. Lav sebi ne bi priuštio luksuz u vidu nekog propusta na fizičkom izgledu. Njega naprosto ne možete da ne primetite!

1. ŠKORPION

Ovde je suvišno reći bilo šta. Škorpion je kralj zavođenja. On ubija pogledom. Kad uoči “žrtvu” najpre je fiksira do te mere da njen pogled morate osetiti na sebi. Imate osećaj kao da vas je nešto probolo? Da, to je Amorova strela. Dalji tok događaja sa njom je neizvestan, ali svakako uzbudljiv.