in

5 ZNAKOVA HOROSKOPA KOJI BAŠ NIKADA NIKOME NE POKAZUJU SVOJA OSJEĆANJA

Pokazivanje osjećanja ne dolazi svima prirodno, a neki se toga toliko boje da često djeluju hladno i nezainteresovano, iako uopše nisu. Ovi horoskopski znakovi prednjače u skrivanju i bježanju od osjećanja. 5. Vodolija Oni jednostavno ne vole da pokazuju osjećanja jer misle da će zbog toga djelovati ranjivo. Radije će držati distancu nego se otvoriti […] More

Pokazivanje osjećanja ne dolazi svima prirodno, a neki se toga toliko boje da često djeluju hladno i nezainteresovano, iako uopše nisu. Ovi horoskopski znakovi prednjače u skrivanju i bježanju od osjećanja.

5. Vodolija

Oni jednostavno ne vole da pokazuju osjećanja jer misle da će zbog toga djelovati ranjivo. Radije će držati distancu nego se otvoriti nekome i dopustiti da svijet vidi da nisu toliko snažni koliko vole da misle da jesu.

4. Škorpija

Škorpije otvaranje i pokazivanje osjećaja povezuju sa mogućnošću da će neko da ih izda, zbog čega im se nikako ne isplati da se otvore prema drugima. Izbjegavanjem pokazivanja osjećaja imaju dojam da su zaštićeni od spoljnih uticaja.

3. Djevica

Svoje osjećaje i ranjivost skrivaju iza perfekcionizma – ako glume da sve vrijeme imaju odgovor na sve, manje su šanse da će neko vidjeti koliko su zapravo ranjive.

2. Blizanci

Ne podnose da ih neko smatra ranjivim, zato se uvijek prilagođavaju ljudima u čijem su društvu. Ako svakome pokažu drugu stranu svoje ličnosti, niko ih neće upoznati u potpunosti, a Blizanci se zbog toga osjećaju puno sigurnije.

1. Bik

Bikovi skrivaju svoju ranjivost i osjećaje iza tvrdoglavosti, pa zbog toga često ostavljaju utisak da su jako snažni i nedodirljivi. Istina je da se Bikovi na taj način samo štite jer se ne znaju da se nose sa osjećajem ranjivosti.