in

6 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA KOJI SU UVIJEK ONA “DRUGA ŽENA”

Ništa nije lijepo ni lagano kad je netko u poziciji “druge žene”. Ali neke žene kao da si ne mogu pomoći. Zbog svojih stavova i karaktera će se ovih 6 znakova češće pronaći u toj ulozi. 6. Vodolija Prekrasno je biti otvorena i slobodna idealistica u ljubavi, do trenutka dok se Vodenjak ne pronađe pred […] More

Ništa nije lijepo ni lagano kad je netko u poziciji “druge žene”. Ali neke žene kao da si ne mogu pomoći. Zbog svojih stavova i karaktera će se ovih 6 znakova češće pronaći u toj ulozi.

6. Vodolija

Prekrasno je biti otvorena i slobodna idealistica u ljubavi, do trenutka dok se Vodenjak ne pronađe pred moralnom dilemom. Tad nema pravila. Dok druge žene gledajući u oženjenog muškarca vide neonski natpis “zauzeto, ne diraj”, Vodolije vide neonski znak ” sve je pošteno u ljubavi i ratu”.

5. Škorpion

Već je davno utvrđeno da kad je pitanju koji znak je sam sebi prvi, Škorpion nosi zlatnu medalju. Pa, nastavno na tu misao, Škorpionke imaju jako dobru šansu postati “druga žena”.

Ne samo daŠkorpionke gledaju samo sebe, već će se okrenuti i protiv najbližim ako od toga imaju koristi i veliki su obožavatelji tajni. A njihova žudnja za životom se vrlo lako može pretvoriti u želju za zauzetim muškarcem.

4. Ovan

Žene Ovnovi su znak s najviše potencijala postati nečija ljubavnica. Razlog tome je što su poznate po tome što su jako sebične, ali njihova želja da uvijek naprave pravu stvar ih sprečava da budu na vrhu popisa.

Ali, sebičnost ih često zna dovesti u vezu s oženjenim muškarcem. Bez obzira koliko veliku potrebu ima da bude u pravu, obično pobjeđuje njezina sebičnost.

3. Strijelac

Pozitivna energija i optimizam su karakteristike zbog kojih ćete htjeti biti najbolji prijatelj sa ženom Strijelcem, ali zbog njezinih mana kao što su umišljenost i bezobzirnost, nema potrebnu snagu da kaže ne oženjenom muškarcu.

2. Blizanci

Problem kod Blizanaca je taj da su u njima kao dvije različite osobnosti, zahvaljujući čemu su jako manipulativni, što često i iskorištavaju. Kad žele nekoga, izmanipulirat će i ljude i situacije kako bi ih dobile, i u tren oka ih odvući od njihovog partnera.

A budući da Blizanci jako vole avanture, i ovu situaciju će pripisati svojem divljem avanturističkom duhu i ponašat se kao da je to još samo jedno iskustvo koje su morale imati.

1. Bik

Bikovi su poznati kao jaki, neovisni i imaju nepokolebljive stavove, ali imaju još dvije karakterne crte zbog kojih su idealne druge žene: romantični su i posesivni.

Konkretnije, ako vide potencijal za ljubav, napravit će potez kojim će ju i osvojiti, čvrsto vjerujući ne samo da imaju pravo na tu ljubav, već i da pripada samo njima.