in

7 HOROSKOPSKIH PAROVA KOJI SE SLAŽU SAMO U KREVETU: VEZA? NE! KREVET? OOO DA!

Vezu s njima nema smisla ni započinjati… Ovi astro parovi jednostavno ne mogu da funkcionišu, osim ako nije reč o se*su. U krevetu su savršeni, dok su van spavaće sobe prava paklena kombinacija. Pogledajte! 7. LAV I OVAN Ovnovi obožavaju da isprobavaju nove stvari, a lavovi vole da udovoljavaju, pa je ovo savršen par – […] More

Vezu s njima nema smisla ni započinjati…

Ovi astro parovi jednostavno ne mogu da funkcionišu, osim ako nije reč o se*su. U krevetu su savršeni, dok su van spavaće sobe prava paklena kombinacija. Pogledajte!

7. LAV I OVAN

Ovnovi obožavaju da isprobavaju nove stvari, a lavovi vole da udovoljavaju, pa je ovo savršen par – ali samo u krevetu. Oba znaka su naporna i žele da kontrolišu svaki partnerov potez, pa se nikako ne slažu u vezi.

6. VODOLIJA I RIBE

Ako se toliko privlačite međusobno, najbolje je da se dogovorite da se viđate samo zbog se*sa. Ova dva znaka su toliko slična da su sjajna u prijateljstvu ili se*su, ali u vezi nikako ne funkcionišu.

5. RAK I BIK

Kada ovo dvoje imaju se*s, to nikako nije samo se*s, već najnežnije vođenje ljubavi koje možete da zamislite. Ipak, nikako se neće slagati u vezi jer su oboje previše emotivni, pa ukoliko dozvole da stvari odupredaleko neće se dobro završiti po jednog od njih.

4. STRELAC I RIBE

Se*s na jedno veče između ovo dvoje je idealan spoj. Problem će nastati ukoliko požele da nastave da se viđaju. Strelac želi svu pažnju za sebe, želi da se kreće, druži, istražuje, a riba nije u tom filmu.

3. BLIZANCI I RIBE

Oba znaka daju sve od sebe da se drugima uvuku pod kožu. Ali, kada se nađu u vezi taj odnos postaje neurotična katastrofa zbog manipulacije blizanaca i emotivnosti ribe.

2. ŠKORPIJA I OVAN

Ovo je najkatastrofalnija kombinacija u horoskopu. Slikovito, njihov odnos može se predstaviti slikom dve nuklearne bombe koje pucaju istovremeno. Se*s je sjajan. Veza? Očajna!

1. DEVICA I JARAC

Se*s je odličan! S druge strane, ako ova dva znaka treba da budu u vezi ona se može ostvariti samo u paklu. Verbalno bi se klali i ne bi odustajali ni po koju cenu. Osim što bi patili oni, patili bi i svi oko njih.