in

ASTRO VODIČ ZA DAME: OTKRIVAMO NAJSKRIVENIJE TAJNE TVOG MUŠKARCA

OVAN Najverovatnije je da se vaš muškarac – Ovan još od vašeg prvog susreta upustio u gadnu polemiku sa nekim od vaših mogućih ili aktuelnih kavaljera, izazivajući na taj način neku vrstu takmičenja u kojem je glavna nagrada vaše srce ili naklonost. Pošto ste ga videli takvog, svog zajapurenog i crvenog, dobili ste utisak da […] More

OVAN

Najverovatnije je da se vaš muškarac – Ovan još od vašeg prvog susreta upustio u gadnu polemiku sa nekim od vaših mogućih ili aktuelnih kavaljera, izazivajući na taj način neku vrstu takmičenja u kojem je glavna nagrada vaše srce ili naklonost.

Pošto ste ga videli takvog, svog zajapurenog i crvenog, dobili ste utisak da će se duel dvojice mužjaka odvijati samo zbog toga da bi neko od njih odneo pobedu u vašem prisustvu ili, kako se to kaže, ‘na vaše oči’.

Međutim, u to ne bi trebalo verovati. Tipičan Ovan voli da se sudari sa svakim muškarcem samo zbog toga što je po prirodi ratoboran i zato što mu temperament nalaže da mora odbraniti svoju poziciju ‘prvog i neuništivog’. Vašeg prisustva će postati svestan tek onda kada se zajedno sa vama bude borio za nešto, rame uz rame.

Velika mu je želja da svoju izabranicu vidi kako hrabru, intelektualno nadmoćnu, ljubavno kompetentnu ili pak agresivnu.

Ukoliko ne posedujete ove osobine, znajte da ćete mu biti samo publika, a ne i aktivni činilac u njegovom životu. Gotovo nepobitan signal koji će vam reći da ste zaokupili njegovu pažnju jeste pad njegove odbrambene moći!

Ako vam kaže da je povodom nečega pogrešio, ako vas prvi put u životu moli za oproštaj, ako vam da do znanja da ste bili u pravu u vezi sa nekom stvari koju ste tumačili na različiti način, to znači da je skoro spreman da skine svoju masku. poštovaće vas kao suparnika koji na njega stimulativno deluje, koji je njegov najbliži saradnik i verni drug, tako da će polako gubiti svoju preveliku želju za pobedom.

To takođe znači da je u vama video nešto jedinstveno, nešto vrlo jako, što je uspelo da probije njegovu snažnu odbranu. Tek tada će otpočeti njegova borba za zadobijanje vašeg poverenja, naklonosti i ljubavi.

Na vama je da ovu borbu produžite što je duže moguće, da je učinite što težom za njega, što strastvenijom, odnosno da uvek održavate plamen u očima koji će on u svakom trenutku kad vas pogleda, moći da prepozna.