in

ASTRO VODIČ ZA DAME: OTKRIVAMO NAJSKRIVENIJE TAJNE TVOG MUŠKARCA

RAK Pre nego što vam je dozvolio da mu se približite, osetili ste da iz njegovog pravca dozale vreli talasi nežnosti koji kao da su vas molili da priđete i uzmete ga za ruku, ne biste li ga zaštitili od svih zala na ovom svetu. Imate nedvosmisleni utisak da ste mu potrebni, da bi vam […] More

RAK

Pre nego što vam je dozvolio da mu se približite, osetili ste da iz njegovog pravca dozale vreli talasi nežnosti koji kao da su vas molili da priđete i uzmete ga za ruku, ne biste li ga zaštitili od svih zala na ovom svetu.

Imate nedvosmisleni utisak da ste mu potrebni, da bi vam poverio sve što ga tišti, da se nimalo ne brani od vas, čak, čini vam se da je na najboljem putu da se zaljubi, ako to već i nije.

Sve ovo na žalost ne znači da je muškarac u znaku Raka spreman da sa vama uspostavi pravi odnos: Rakovi vole da se maze i u tom smislu uvek angažuju sve svoje emocije, tako da se svakoj ženi sigurno mora učiniti da je spreman da sa njom svije svoje ljubavno gnezdo.

Mada će se vama činiti pomalo čudnim, ali Raka ste sasvim sigurno zadobili onda kada vam on dozvoli da uđete u njegovu sobu i slobodno dotaknete njegov krevet!

Za njega je prava svetinja njegovo pribežište u kojem se u toku noći može osamiti i uživati u svojoj intimnosti. Ništa svetije od toga na postoji za jednog Raka!

Ako ste imali tu čast, onda treba strogo da pazite da ga ne zaplašite bilo kojim prenagljenim gestom, pa čak ni iznenadnim ili grubim dodirom ili nekom dobronamerno izrečenom ironijom.

On želi da proveri da li ste vi stvarno ubeđeni u ono što radite, da li ste nežni, meki i prijazni kao što bi on to želeo.

Ključni i odlučujući trenutak neće biti onaj u kojem ste vodili ljubav, jer on to zna da radi vrlo delikatno i senzualno. Mnogo značajniji, ali ne i definitivni gest, predstavljaće njegov poziv da spavate u njegovoj kući. Od tada, pa nadalje, više neće moći bez vas.