in

ASTRO VODIČ ZA DAME: OTKRIVAMO NAJSKRIVENIJE TAJNE TVOG MUŠKARCA

DEVICA Muškarac – Devica nikada se ne izražava u sentimentalnoj ili površnoj formi: kod njega nema poklona, romantičnih komplimenata ili sastanaka na tajnovitim mestima. Ono što ćete osećati u prisustvu Device jeste neka vrsta neprestanog studiranja, proučavanja, kao da ste nekakva retka biljka ili botanička vrsta. Pod njegovim neutralnim ili kritičkim okom svakako da ne […] More

DEVICA

Muškarac – Devica nikada se ne izražava u sentimentalnoj ili površnoj formi: kod njega nema poklona, romantičnih komplimenata ili sastanaka na tajnovitim mestima.

Ono što ćete osećati u prisustvu Device jeste neka vrsta neprestanog studiranja, proučavanja, kao da ste nekakva retka biljka ili botanička vrsta.

Pod njegovim neutralnim ili kritičkim okom svakako da ne osećate bilo kakvo udvaranje: ipak, ako se vama posebno bavi na ovakav način, to je zbog toga što se bavi idejom o tome kako da vas osvoji. Ovde se, međutim, radi samo o običnom posmatranju. Nešto drukčije od toga je kada reši da sa teorijskog pređe i na praktične studije.

Ako vas uvede u bilo koju od njegovih materijalnih aktivnosti, od obične zajedničke kupovine u samousluzi pa sve do renoviranja njegove vikendice ili stana, to znači da je rešio da na probu stavi vaše zajedničko funkcionisanje.

U svojoj partnerki, muškarac Devica traži pre jedan efikasan životni ritam koji će dovesti do funkcionalnosti i praktičnosti veze nego emotivnu ili erotsku simbiozu. Pobedničko oružje u ovom slučaju može biti samo trezvenost.

Ako sa njim sarađujete tako što ćete biti objektivni i stremiti ni na nebo ni pod zemlju, ako budete realni a opet ingeniozni, predvidljivi, prihvatiće vas bez ikakvih predrasuda. Kako otkriti da li stvarno zaljubio u vas?

Najsigurniji simptom je kada primetite da reaguje na njemu nesvojstven način, van njegove dobro organizovane svakodnevice.

Kad počne da se ponaša luckasto, da pokazuje bizarne strane ličnosti, kad se iznenada grohotom nasmeje ili strašno naljuti, ako je van sebe zbog toga što je zakasnio na sastanak sa vama, znajte da je sve već rešeno i da ste osvojili njegovo srce.