in

ASTRO VODIČ ZA DAME: OTKRIVAMO NAJSKRIVENIJE TAJNE TVOG MUŠKARCA

VAGA Vrlo je lako saznati da li vam se udvara muškarac rođen u znaku Vage: kad vas obavije svojom prirodnom galantnošću, ljubavnim stilom punim kavaljerstva i razumevanja, sitnim, ali opet značajnim pažnjama, normalno je da ćete se, kao uostalom, i svaka druga žena, osećati važnom i značajnom. Međutim, to ipak nisu signali koji bi upućivali […] More

VAGA

Vrlo je lako saznati da li vam se udvara muškarac rođen u znaku Vage: kad vas obavije svojom prirodnom galantnošću, ljubavnim stilom punim kavaljerstva i razumevanja, sitnim, ali opet značajnim pažnjama, normalno je da ćete se, kao uostalom, i svaka druga žena, osećati važnom i značajnom.

Međutim, to ipak nisu signali koji bi upućivali na nešto ozbiljnije: Vage vole da budu ljubazni i predusretljivi prema svim ženama, s obzirom da poštuju ženski rod isto koliko i muški.

Sva njegova pažnja, respekt i briga nisu dovoljni da bi vas uverili u to da je za vas posebno zainteresovan.

Primetićete to po pomanjkanju one žice strastvenosti i po suptilnom i pristojnom češkanju po nosu svaki put kada pokažete bilo kakvo naglašenije ponašanje, bilo to jadikovanje, sreća ili zadubljeno razmišljanje. Prava prilika da proverite njegova osećanja biće onda kada bude napravio nešto što nije korektno: gaf, nepromišljena rečenica, potez ili nešto drugo.

Ako se u tom trenutku dobro skoncentrišete na njega i ono što radi, kao i na osobe koje su oko vas, te ako budete znali da odreagujete delikatno i dovoljno trezveno ne bi li spasili celu situaciju, mogli biste iznenada zaraditi njegovo poverenje, čime ćete mu potvrditi da se upravo rađa nešto između vas dvoje, a što je sasvim drugačije od svakodnevnog, jer, Vage su u neprestanoj potrazi za tako nečim.

Kako proceniti da li ozbiljno misli ili ne?

Sa muškarcem Vagom postoji samo jedan mogući test: razgovor o braku.

Ako još uvek ništa o tome ne priča, to znači da vas još uvek procenjuje i pokušava da se pronađe između hiljadu obzira i oklevanja. Kada se bude definitivno odlučio, postaviće direktno pitanje.