in

ASTRO VODIČ ZA DAME: OTKRIVAMO NAJSKRIVENIJE TAJNE TVOG MUŠKARCA

ŠKORPIJA Atmosfera u kojoj se nalazite pored muškarca Škorpije je specifična po tome što se pored njega osećate večito nemirnom: njegovi tajni pogledi, ponekad misteriozni, kao da vas konstantno zarobljavaju. Njegove rečenice, čak i onda kada ih izgovori u prisustvu većeg društva, vrlo često su dvosmislene i imaju ono značenje koje njemu najviše odgovara, a […] More

ŠKORPIJA

Atmosfera u kojoj se nalazite pored muškarca Škorpije je specifična po tome što se pored njega osećate večito nemirnom: njegovi tajni pogledi, ponekad misteriozni, kao da vas konstantno zarobljavaju.

Njegove rečenice, čak i onda kada ih izgovori u prisustvu većeg društva, vrlo često su dvosmislene i imaju ono značenje koje njemu najviše odgovara, a koje možete protumačiti samo vas dvoje!

Njegovi gestovi su međutim uvek usmereni ka razoružavanju i postepenom osvajanju terena, ma koliko se činili usputnim ili slučajnim. Sigurno je međutim da to što čini, čini na vrlo senzualan način. Da li to znači da vas voli? Na žalost, ne! Pored muškarca u znaku Škorpije, iskra želje je stalno zapaljena, bez obzira o kome se radi.

Dakle, tu nema sigurnosti da je on nešto posebno zainteresovan za vas. Nemojte to gubiti iz vida! Međutim, treba ga posmatrati u trenucima kada se opusti, kada se ućuti i ne prati konverzaciju, kada mu je pogled odsutan ili barem kada tako deluje: on u stvari stalno stražari i nikada nije potpuno odsutan, pa vas tako može iznenaditi nekim svojim naglim buđenjem iz prividne zamišljenosti.

Budite spremni na to, ako želite da zarobite njegovo srce, baš u trenutku njegovog nenadanog buđenja! Njegovi izbori se nikada ne sprovode niti odvijaju uobičajenim kanalima: nikada vam neće pasti na kolena samo zato što ste vi objektivno možda najlepša, najsposobnija, najsimpatičnija ili najnežnija od svih žena koje je upoznao.

Možda će mu se čak i dopasti nepravilnost linija vašeg tela ili nedostaci u ponašanju ili karakteru. U svemu tome, Škorpija vidi teren za njegovo istraživanje, produbljivanje razmišljanja i trajanja jer, nije ljubavni odnos ono što će, kako mnogi misle, oboriti Škorpiju s nogu.

Najviše ga privlači intelektualni dvoboj. Najozbiljniji znak njegove naklonosti je onda kada vam poveri neku svoju tajnu, ali pravu, pravcatu tajnu, a ne njegove uobičajene falš provokacije. Ta tajna bi trebalo da bude povezana sa nečim što mu je vrlo važno i što se tiče njegove intime.

Budite oprezni da vas ne isprovocira nekom ‘tajnom’ koja nije ništa drugo do najobičniji trač ili naklapanje.