in

BAŠ TE KOPKA ŠTA JE ON U HOROSKOPU: EVO KAKO ĆEŠ SAZNATI A DA GA I NE PITAŠ

Rak Djeluje usporeno i mirno, ali žene osjećaju dubinu emocija koja se krije ispod površine, nailaze na razumijevanje i nježnost. Muškarac Rak može biti i mačo, dinamičan, atraktivan zavodnik, ali i takav tip mašta o idealnoj ljubavi, toplom domu i obitelji. Lav Svi pogledi su uprti u njega, privlači pažnju gdje god se pojavi, hoda […] More

Rak

Djeluje usporeno i mirno, ali žene osjećaju dubinu emocija koja se krije ispod površine, nailaze na razumijevanje i nježnost.

Muškarac Rak može biti i mačo, dinamičan, atraktivan zavodnik, ali i takav tip mašta o idealnoj ljubavi, toplom domu i obitelji.

Lav

Svi pogledi su uprti u njega, privlači pažnju gdje god se pojavi, hoda ponosno, djeluje autoritativno, ima lijepu, često valovitu kosu, izražajne oči, jaču muskulaturu i krupne šake. Samouvjeren je, šarmantan, otmjen i djetinjast.

Bilo da je opušten ili ljut iz nekog razloga, uvijek je dostojanstven.

Djevica

Ovo je veliki šarmer, nasmijan, ljubazan, komunikativan, duhovit, zabavan. Dugo zadržava mladolik izgled, više voli oblačiti se ležerno i nosi radije traperice nego skupa odijela.

Sklon je krajnostima, u razgovoru i u raspravama. Obraća pozornost na detalje i ima dobro pamćenje.