in

BAŠ TE KOPKA ŠTA JE ON U HOROSKOPU: EVO KAKO ĆEŠ SAZNATI A DA GA I NE PITAŠ

Vaga Ovaj horoskopski znak, pod utjecajem Venere, uvijek plijeni šarmom. Muški predstavnici su nenametljivi u društvu, imaju urođenu otmjenost, prema ženama su kavaliri i nikada ih ne ostavljaju na cjedilu. Izgled im je vrlo važan, a posebnu pažnju posvećuju frizuri. Djeluju uredno i njegovano, uglavnom su svjetlijeg tena i do poznih godina djeluju mladoliko. Škorpion […] More

Vaga

Ovaj horoskopski znak, pod utjecajem Venere, uvijek plijeni šarmom. Muški predstavnici su nenametljivi u društvu, imaju urođenu otmjenost, prema ženama su kavaliri i nikada ih ne ostavljaju na cjedilu.

Izgled im je vrlo važan, a posebnu pažnju posvećuju frizuri. Djeluju uredno i njegovano, uglavnom su svjetlijeg tena i do poznih godina djeluju mladoliko.

Škorpion

Osobnost, seksi imidž, zavodnički osmijeh i džentlmenski maniri privlače žene kao magnet i zato vole biti u društvu muškarca Škorpiona.

Čak i predstavnici koji na prvi pogled djeluju sasvim mirno i dobrodušno, ostavljaju jak dojam na dame jer naslućuju da su opasni. Izraz lica nikada ne otkriva njegove misli i namjere.

Strijelac

Uglavnom je krupan pa može djelovati lijeno i usporeno, a zapravo je sportski tip. Osvaja neposrednošću i duhovitošću, naročito ako nije fizički atraktivan. Oblači se ležerno i sportski, dinamičan je i ne drži ga mjesto.

Voli putovanja i provod, djeluje mladoliko više zbog svog ponašanja nego zbog izgleda.