in

BAŠ SVE O ŠKORPIJAMA: KAKO ZAVODE, KAKO IH ZAVESTI, KO IM JE IDEALAN PARTNER

Žena Škorpija želi isključivo jakog partnera sa kojim će zasnovati čvrstu zajednicu. Prethodno, ona će ga suptilno testirati provjeravajući da li odgovara njenim standardima. Ako pronađe takvog muškarca biće mu vjerna žena, dobra domaćica i požrtvovana majka. Djecu će vaspitavati strogo, ali pravedno. ŽENA ŠKORPIJA Ona je veoma osjetljiva i povrediva, ali vam nikada neće […] More

Žena Škorpija želi isključivo jakog partnera sa kojim će zasnovati čvrstu zajednicu. Prethodno, ona će ga suptilno testirati provjeravajući da li odgovara njenim standardima.

Ako pronađe takvog muškarca biće mu vjerna žena, dobra domaćica i požrtvovana majka. Djecu će vaspitavati strogo, ali pravedno.

ŽENA ŠKORPIJA

Ona je veoma osjetljiva i povrediva, ali vam nikada neće dozvoliti da, zbog toga, manipulišete njome. Nju možete lako povrijediti, međutim, to nije preporučljivo ako želite dalji kontakt. Ova žena teško mijenja raspoloženja i ako je dovedete u negativnu fazu puno će vam trebati da se iskupite – uslov je da za vas bude veoma zainteresovana.

U slučaju da nije pretjerano motivisana otići će prije no što završite misao u glavi. Jaka intuicija joj pomaže pri izboru partnera i zbog toga ona ne griješi kao druge žene. Mada, zbog jakog ljubavnog nagona, može često biti promiskuitetna, ali to su njena kompromisna rješenja.


Ova žena nije tako lijepa koliko je zgodna, magnetična i atraktivna. Obično ima tamne oči koje bude bludne misli. Škorpija se čuva ljubavi, a i kad zavoli tad to dugo drži u tajnosti.

Lako osvaja muškarce, ali ga isto tako lako zna i ostaviti. Nikada ne prašta, pogotovo nevjeru. Jako je ljubomorna, partnera stalno provjerava i tiraniše svojom ljubomorom.

MUŠKARAC ŠKORPIJA

Kod njega nema alternative, kad ste vi u pitanju on je isključiv. Škorpion želi kompletan doživljaj i ako mu to ne pružite nećete biti jedina u njegovom životu. To može trajati od sada pa do vječnosti, može biti samo trenutak, ali i trenutak je za kompletan doživljaj prava vječnost. Naravno, vi nemojte filozofirati, već mu se samo prepustite.

Škorpion više cijeni ono što se riječima ne može iskazati, a vi ne smijete da sumnjate u njega i u vašu vezu. On nije nimalo jednostavan, u dubini njegove ličnosti se mnogo šta krije. Ako imate tu čast – koju će vam on, naravno, dati – da ga upoznate, znači da ste odabrani.

Ako ga iznevjerite budite sigurni da vam neće ostati dužan. U najboljem slučaju može se samo prezrivo povući. Ako se odlučite i prihvatite ovakvog muškarca, tada ćete sve imati, ali nemojte zaboraviti da jedan dio njegove ličnosti pripada isključivo samo njemu.

Za njega ne postoji sredina – ili voli, ili mrzi. Uz oprez, ulazi u nove veze, a kad nađe partnera postaje strastven i posesivan. Ako ga partnerka prevari, tada se bezobzirno sveti. Fanatik je svojih osjećanja. Zbog ljubomore svašta može da učini, čak i da povrijedi partnerku.

Muškarac Škorpija, kao i žena Škorpija, nikada neće preći preko partnerove nevjere. Ako nekoga voli i vjeruje mu, tada mu ljubavni život doseže zavidan nivo – toliko je uspješan i dobar da ga partnerka stalno iznova traži i želi.

VI I VAŠ PODZNAK

ŠKORPIJA – OVAN:

ONA: jaka, duhom snažna, odvažna i autoritativna, ljubavno vrlo aktivna. ON: moćan, tip magnata, ambicozan, egocentrik, zavodnik.

ŠKORPIJA – BIK:

ONA: prividno pasivna, mazna, erotična ali ima jasno zacrtan cilj. ON: rafiniran, kasni u svemu ali ništa ne propušta, hedonista, zaljubljiv.

ŠKORPIJA – BLIZANCI

ONA: prividno vesela, u suštini često ne zna šta hoće, nepouzdana i neprilagodljiva. ON: intelektualna, kosmopolita, vječiti dječak, vječiti putnik, nevjeran.

ŠKORPIJA – RAK

ONA: odlučna, požrtvovana, osjećajna, ambiciozna, odana. ON: studiozan, osjećajan, ambiciozan, porodičan tip.

ŠKORPIJA – LAV

ONA: nametljiva, nepredvidiva, ambiciozna, materijalista. ON: avanturista, pompezan, duhovit, borben, nadmen.

ŠKORPIJA – DJEVICA

ONA: diskretna, intelektualna, vrijedna, otmjena. ON: pouzdan, vrijedan, pronicljiv, romantičan.

ŠKORPIJA – VAGA

ONA: uspješna, ambiciozna, popularna, zavodljiva. ON: osoba od stila, finansijski stabilan, društven, tajanstven.

ŠKORPIJA – ŠKORPIJA

ONA: odlučna, povjerljiva, tajanstvena, poslovna, praktična, erotična. ON: određen, netaktičan, bučan, ambiciozan, uspješan.

ŠKORPIJA – STRIJELAC

ONA: osjećajna, neprilagodljiva, nepouzdana, nepraktična. ON: plemenit, djetinjast, veseo, nepraktičan, zaljubljiv.

ŠKORPIJA – JARAC

ONA: komunikativna, savjesna, inteligentna, ambciozna. ON: nepredvidiv, ambiciozan, uporan, svojeglav, romantičan.

ŠKORPIJA – VODOLIJA

ONA: uporna, ambiciozna, zaljubljiva, tajanstvena. ON: buntovnik, netaktičan, dinamičan, aktivan, nevjeran.

ŠKORPIJA – RIBE

ONA: zaljubljiva, nostalgična, avanturista, požrtvovana, osjećajna. ON: nesiguran, vječita sanjalica, umjetnička duša, voli da putuje.

ŠKORPIJA I LjUBAV

Idealan partner: Bik. Dobar brak sa: Djevicom i Jarcem. Erotska privlačnost sa: Rak i Ribe.

Oprezno sa: Lavom i Vodolijom. Erogene zone: Leđa i donji dio stomaka.