in

EVO KAKVA VAS STAROST OČEKUJE PO HOROSKOPU

Rak Mladi rak je izrazito osećajna i introvertna osoba sa kojom treba biti nežan i pažljiv, ali to ne znači da on treba biti pod “staklenim zvonom”. Treba ga podsticati da izađe iz sveta snova i prihvati život sa svim radostima i tugama, kao i svi ostali. Kada konačno donesu neku odluku, čvrsto idu do […] More

Rak

Mladi rak je izrazito osećajna i introvertna osoba sa kojom treba biti nežan i pažljiv, ali to ne znači da on treba biti pod “staklenim zvonom”. Treba ga podsticati da izađe iz sveta snova i prihvati život sa svim radostima i tugama, kao i svi ostali. Kada konačno donesu neku odluku, čvrsto idu do zacrtanog cilja.

Kada osnuju stabilan dom i porodicu, provešće prijatnu starost ispunjenu mnogobrojnim porodičnim okupljanjima najbližih. Ako ostanu sami, postaće tužni i melanholični. Ovi ljudi sve pamte, pa neretko i žive u prošlosti.

Lav

Mladi Lav je prosto nemoguć do trenutka kada postane centar događanja. Najveća uvreda za njih je ignorisanje. Treba ih stalno usmeravati tako da znaju da u životu ne postoji samo potreba i želja pojedinca. Ulazak u brak mora biti pompezan. Gledaju i da im brak donese neki status. Vole sjaj i raskoš, a još više slavu. Ako nemaju publiku – nesrećni su.

I u starosti su veoma sujetni. Važno im je da se za njih čulo i da se za njih zna. Ako su nešto postigli, u stanju su satima da pričaju o svojim dostignućima. Ako su rezultati izostali, pretvaraju se u osobe koje su sklone i da lažu kako bi se prikazali u najboljem svetlu. Kada dođu kući i nasamo analiziraju svoj život, ponos im neće dati da priznaju ako nisu uspeli.

Devica

To su obično uglađena deca koja paze na svoje ponašanje i izgled i uvek se trude da budu pristojni i dobri. Njihovi roditelji su srećni i ponosni na svoju decu. Device uvek žele da znaju unapred šta će se dešavati. Tako i u slučaju odluke o zajedničkom životu sa partnerom, najpre sagledaju kakva je njihova zajednička budućnost. Retki su oni koji stalno nalaze razlog za odlaganje braka.

U kasnijim godinama života Device postaju sve zahtevnije u perfekciji organizacije života i poslovnih obaveza. Svaka sitnica u njihovom životu treba da ima tačno određeno mesto. Ukoliko je Devica u životu propustila nešto njoj važno, pod stare dane će dosta prigovarati i gunđati. U suprotnom, osobe rođene u ovom znaku će proživljavati drugu mladost.

Nastavak na narednoj strani…