in

BIK: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

BIK I BIK Ova veza je stabilna i u njoj je moguće ostvariti materijalni prosperitet ukoliko oba partnera imaju iste sklonost ka bavljenju muzikom, pevanjem, vajanjem, slikarstvu, glumi, i umetnošću uopšte, kao i trgovinom umetničkim predmetima. U ovakvom jednom odnosu ima više uzimanja i davanja, i može se reći da je ova veza jedna od […] More

BIK I BIK

Ova veza je stabilna i u njoj je moguće ostvariti materijalni prosperitet ukoliko oba partnera imaju iste sklonost ka bavljenju muzikom, pevanjem, vajanjem, slikarstvu, glumi, i umetnošću uopšte, kao i trgovinom umetničkim predmetima. U ovakvom jednom odnosu ima više uzimanja i davanja, i može se reći da je ova veza jedna od najstabilnijih veza Bika sa nekim od zodijačkih znakova.

BIK I BLIZANCI

U slučaju da osoba rođena u znaku Bika ima umetničke sklonosti ova veza ima izgleda da bude uspešna. Blizanac će ceniti upornost i talenat Bika. U ovakvoj vezi Bik bi morao biti tolerantan prema povremenim lutanjima Blizanca, i tada će Blizanac pružiti podršku i davati nove ideje konvencionalnijem Biku.

BIK I RAK

U osnovi ovakve veze je, pre svega, ljubav prema hrani i materijalna sigurnost. Obe osobe su emocionalne i nežne, vole dom, tradicinalnog su izgleda, a Rak, onaj koji voli da daje, naći će u Biku zahvalnog, odanog i nenametljivog partnera. Ova veza će biti bezbrižna i mirna i neće obilovati značajnim događajima. Naprasitost Bika i preterana osetljivost Raka jedina su slaba strana ove veze.