in

BIK: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

BIK I ŠKORPIJA U osnovi ovog odnosa leži isključivo fizička perivlačnost i velika erotska energija. Kako su ova dva znaka dva osnovna znaka u Zodijaku koji simbolizuju Mars i Veneru, dakle muški i ženski princip, seksualnost dolazi do potpunog izražaja. Ukoliko žele da ovaj odnos potraje, Bik i Škorpija moraju imati mnogo zajedničkog i uzajamnog […] More

BIK I ŠKORPIJA

U osnovi ovog odnosa leži isključivo fizička perivlačnost i velika erotska energija. Kako su ova dva znaka dva osnovna znaka u Zodijaku koji simbolizuju Mars i Veneru, dakle muški i ženski princip, seksualnost dolazi do potpunog izražaja. Ukoliko žele da ovaj odnos potraje, Bik i Škorpija moraju imati mnogo zajedničkog i uzajamnog poverenja. Ovaj odnos može pokveriti ljubomora Bika.

BIK I STRELAC

Ova veza je prilično apatična, jer promiskuitetni Strelac izaziva bes i buku posesivnog Bika.

BIK I JARAC

U vezi ova dva partnera, koji vole sigurnost i gaje poštovanje prema prošlosti, doći će do idealnih odnosa. Veza će pružiti zadovoljstvo partnerima koji su ambiciozni, materijalisti, strpljivi i vole dom i porodicu. Pored veze Bika i Bika, ovo je još jedna idealna veza Bika sa zodijačkom znakom.