in

BIK: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

BIK I VODOLIJA Kako je Vodolija suviše ležerna po pitanju sticanja materijalnih dobara, Bik te ne može da podnese i tu nema mnogo izgleda za sreću. Vodolija bi stalno zamerela Biku na posesivnosti, dok bi Bik bio zbunjen nepredvidljivošču, rasipnošću i izraženom željom za slobodom Vodolije. BIK I RIBE Prijateljstvo i ljubavna veza su ovde […] More

BIK I VODOLIJA

Kako je Vodolija suviše ležerna po pitanju sticanja materijalnih dobara, Bik te ne može da podnese i tu nema mnogo izgleda za sreću. Vodolija bi stalno zamerela Biku na posesivnosti, dok bi Bik bio zbunjen nepredvidljivošču, rasipnošću i izraženom željom za slobodom Vodolije.

BIK I RIBE

Prijateljstvo i ljubavna veza su ovde veoma čvrsti, dok ima veoma malo intelektualne privlačnosti. Temeljitost i materijalistički pogledi Bika mogu privući Ribe jer im to daje garanciju za siguran i udoban životu, ali isto tako, zdrav razum i praktičnost Bika ponekad iritiraju Ribe. Ambicije Ribe Bik je u stanju da prizemlji i učini ih praktičnijim, tj. jeste ovozemaljskim.

BIK I OVAN

Pošto su u pitanju dve tvrdoglave i isuviše jake ličnosti, ovakava veza mnogo obećava i daje veliku nadu za uspeh, posebno ako je žena rođena u znaku Bika. Bik koji želi materijalnu sigurnost, ali i sačuvano dostojanstvo, često se sukobljava sa Ovnom koji nikada neće oprostiti poraz, a likovaće kada izađe kao pobednik. Ovakvim svojim ponašanjem Ovan će stalno povređivati ponos i dostojanstvo Bika i u, na oko skladnom odnosu, s vremena na vreme sevnuće varnice i dolaziće do svađa.