in

ČESTO KUPUJEŠ STVARI KOJE TI NE TREBAJU? VJEROJATNO PRIPADAŠ NEKOM OD OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA

Zašto se potrošači povode za reklamama i kupuju i ono što im ne treba? Što ljude navodi da vjeruju u prozirne laži? Ovi znakovi horoskopa su najlakša meta za majstore propagande: Ovan Lak ste plijen medijskih obmana, posebno ako je riječ o vozilima, tehnici i alatu. Aktivni ste i nestrpljivi pa nemate volje ni vremena […] More

Zašto se potrošači povode za reklamama i kupuju i ono što im ne treba? Što ljude navodi da vjeruju u prozirne laži? Ovi znakovi horoskopa su najlakša meta za majstore propagande:

Ovan

Lak ste plijen medijskih obmana, posebno ako je riječ o vozilima, tehnici i alatu. Aktivni ste i nestrpljivi pa nemate volje ni vremena za provjeravanje smisla primljenih poruka. Ako propaganda tvrdi ono u što već vjerujete, automatski je prihvaćate kao istinu.

Proizvođač koji zadobije vaše povjerenje stječe važnog saveznika jer ste skloni agresivno nametati drugima marke koje vam se sviđaju.

Ribe

Pripadate li ovom znaku, na vas je lako utjecati. Vaši su stavovi satkani od osjećaja i dojmova pa ste idealna meta medijskih manipulatora. Na vas najjače djeluju reklame s dodatkom romantike i mistike.

Ugodna melodija, igra svjetla i sjene, zavjesa koja leluja na povjetarcu, čipkasta odjeća ili nježno zagrljeni par navest će vas da kupite bilo što. Najveća slabost su vam kozmetički i farmaceutski artikli.

Rak

Najviše vas golicaju reklame o vašim klasičnim prioritetima – kućanstvu, zdravlju, obitelji i djeci. Budući da ste veliki patriot, prihvaćate poziv na „kupovinu domaćeg“. Propagandne poruke koje će vas najlakše slomiti su one koje bude strah ili krivnju.

Vaša naglašena empatija navodi vas da kupite oglašavani proizvod makar vam ne trebao jer vam je žao da razočarate trgovce.

Bik

Ne odolijevate reklamiranju namirnica pa ćete među prvima probati novu vrstu tjestenine i uvjeriti se u kvalitetu hvaljenog vina. Lako vas je moguće privući i oglašavanjem namještaja.

Prizor udobnih fotelja i kauča, posebno ako je na njima zgodna manekenka, natjerat će vas da se što prije zavalite na njihovom naslonu. Obećanje poklona kupcima ili oznaka „dva po cijeni jednog“ još su neki trikovi koji nepogrešivo djeluju na Bikove.