in ,

Četiri ideje za novogodišnju manikuru

Foto: Envato

Planirate na manikuru, ali još niste sigurni kako urediti nokte? More

Evo nekoliko ideja stručnjaka koji vam sigurno mogu biti inspiracija i pokazatelj zimskih trendova.

Nijanse smeđe

Foto: Envato

Ove zime očekujte puno neutralnih nijansi u zemljanim i smeđim tonovima. Ova manikura vrlo je elegantna, izvrsna za svaku priliku, a posebno u ovo vrijeme, na prijelazu iz jeseni u zimu.

Blistavo crvena

Foto: Envato

Klasični crveni mnogima je omiljeni lak za nokte jer je sjajan način da začinite svoju neutralnu zimsku garderobu. Besprijekoran je odabir i za sve žene koje uživaju u tradicionalnom prazničnom duhu. U tom slučaju, za posebnu priliku, jedan nokat možete prekriti zlatnim česticama.

Metalik srebrena

Foto: Envato

Ovaj pomalo futuristički trend, predviđaju nail artisti, zadržat će se sve do nove godine. Elegantna, metalik srebrena jedinstven je odabir koji mami i poglede i komplimente.

Snježno bijela

Foto: Envato

Što je ljepše od bijele boje zimi? Odaberite manikuru u nijansi bijele koja najbolje odgovara nijansi vaše puti ili prozirni lak s tankim bijelim vrhom, u stilu skinny french manikure, kako biste zapratili ovaj trend.

Novi glazed donut

Foto: Envato

Takozvana glazed donut manikura definitivno će se još neko vrijeme zadržati u vrhu trendova. Ipak, ona stalno mijenja svoje varijante.

Prema TikTok profilu Hailey Bieber, njena je biserno ružičasta manikura postala sivkasta, i prognozeri trendova vjeruju da će se ova još neko vrijeme zadržati, piše faktor.ba.