in

DA LI SI SPADAŠ POD ‘VIŠI’ ILI ‘NIŽI’ TIP ZODIJAKA: DA LI SI ROĐENA ZA LJUBAV ILI PATNJU?

Vaga Sa Vagom se slobodno možete opustiti i upustiti u ljubav, naročito ako je to ona Vaga koja odiše ravnotežom, staloženošću, profinjenošću i elegancijom. I pored toga što bi vi eventualno nastojali isprovocirati partnera rođenog u ovom znaku, budite sigurni da će on ipak sačuvati svoju uravnoteženost, pa tako s njim nikada nećete imati prilike […] More

Vaga

Sa Vagom se slobodno možete opustiti i upustiti u ljubav, naročito ako je to ona Vaga koja odiše ravnotežom, staloženošću, profinjenošću i elegancijom. I pored toga što bi vi eventualno nastojali isprovocirati partnera rođenog u ovom znaku, budite sigurni da će on ipak sačuvati svoju uravnoteženost, pa tako s njim nikada nećete imati prilike doživjeti razne neugodne scene.

Pomoći će vam da osnujete topli dom u kojem ćete imati česte goste i nikada vam neće dozvoliti da se dosađujete jer će vas stalno voditi na vrlo lijepe i zanimljive susrete s vrlo interesantnim ljudima i mjestima. Vage su odlični ljubavnici i sa njima vam apsolutno ništa neće nedostajati. Iznad svega su vjerne, vole brak, jer im se čini da su sami kada nisu u njemu. Bez braka su kao bez harmonije, a Vage bi za harmoniju dale baš sve.

Istančanog ukusa, kadar da u ljudi već za prvog susreta stvori povjerenje, muškarac Vaga ne trpi vulgarnost i zbrku. Njegov dom mora biti skladan i uredan, tiha oaza, jer harmonija i sloga su mu najpotrebniji da bi održao vlastitu stabilnost.

Ipak, između ovih divnih primjeraka Vaga, kruže i oni koji nisu baš toliko zabavni. Ima ih zaluđenih za obveze, bez ikakve elegancije, koji od jedne obične kupnje naprave pravi pravcati cirkus. Štoviše, kod njih ona blaga i strastvena neodlučnost, tipična za Vage, tako je duboka i predstavlja u stvari vrlo neugodnu nesigurnost koja unosi nervozu.

Nepostojana, povodljiva, labilna, neraspoložena, prosta i samoživa osoba.

Škorpion

Izvrsna je ideja voljeti jednog Škorpiona koji, kada uspije uravnotežiti sve komponente svoga znaka, postaje izvanredna osoba, povjerljiva, odlučna i konkretna. Ono što će vas kod njih dirnuti, jeste njihova vitalnost koja se očituje na svim poljima: od odnosa prema obitelji do odnosa prema prijateljima i poslu, od kreativnosti do sposobnosti da uživaju u slobodnom vremenu.

S njima je lijepo bilo što raditi jer u sve unose svoju osobnost i osjećaj obaveznosti. Njihova inteligencija je živa, duboka, skoro nadnaravna, sposobni su čitati umove ljudi. Simpatični su, optimisti i vode računa o novcu u smislu da točno znaju koliko im valja trošiti, a koliko uštedjeti.

Ovo je soba koncentrirana duha, stvaralac, misionar ili genij koji dospijeva na najvišu ljestvicu društvene hijerarhije.

Zbog izuzetnog šarma i magnetizma kojih je itekako svjestan, ovaj znak postiže veliki uspjeh u suprotnog spola. Nema svrhe odupirati se tom muškarcu kad on odluči da mu je netko potreban. Izuzetnom lakoćom zavodi žene i u stanju je vinuti ih do nebeskih visina te ih jednako munjevito vratiti na zemlju. Njegove su ljubavi najčešće burne i završavaju se razočaranjem nakon razdoblja egzaltacije.

Budući je rođeni tiranin, prepotentan i apsolutist, s ovim je muškarcem, koliko god on bio šarmantan, vrlo teško živjeti. Brakovi s muškarcem Škorpionom često se loše završavaju jer njihovu sklonost zlostavljaju, zajedljivost i despotizam, rijetko tko može izdržati.

Jedino partnerica koja u potpunosti zadobije njegovo povjerenje, koja je u stanju čitati njegove misli i uvjeriti ga da mu se osjećaji višestruko uzvraćaju, može od njega učiniti odanog i pouzdanog druga.

U ljubavi je nepostojan, prelazi od grubosti do nježnosti, od romantike do strogosti, od obožavanja do kritike. Voli strasno, tražeći često nemoguće.

Ako Škorpion ne uspije ustanovi ravnotežu o kojoj smo govorili, onda zna postati destruktivan, kako prema sebi tako i prema drugima i to u tolikoj mjeri da mogu biti i pravi sadisti, bilo u praktičnom ili emotivnom smislu. Postoje i drugi rizici s njima, koji se ogledaju prije svega u jednom užasnom pesimizmu koji je u stanju sve živo izokrenuti naopako, u nedruštvenost koja će vrlo lako i brzo staviti na probu vaše strpljenje. Budite oprezni i sa njihovom fanatičnom dosljednošću koja je u stanju daleko otići u negativnom smjeru.

Prepušta se nagonu, osvetoljubiv i tašt, ekstremi su psihopate s manijom proganjanja.

Strijelac

Bez ikakvog straha se možete vezati za Strijelca ako primijetite da se radi o osobi koja je puna entuzijazma i pozitivnih vibri, koja je uvijek spremna na nova iskušenja i avanture u koje će međutim ući s vama, nikako sam. Oni najbolji Strijelci su vrlo simpatični, sportski tipovi, po prirodi vrlo širokogrudni.

Čak i da ste vi pomalo “teška” osoba, sigurno nećete ostati ravnodušni prema kontrastu koji vam nudi njihova vrsna inteligencija i domišljatost. Možete biti sigurni u njihovu odanost, pogotovo ako ih budete pratili na njihovim dugim putovanjima. Sasvim sigurno ćete uživati ​​u njihovim nježnostima i udvaranju.

Život s njime je neprekidno veselje, ali pod uvjetom da žena shvati da on ne podnosi pretijesne stege i okove i da mu ostavi široki krug djelovanja.

Recept je: obasipati ga pažnjom i slobodom istodobno. U ljubavi uglavnom zanemaruje vanjski izgled na račun bitnijih vrijednosti. Izabrana supruga ne mora biti lijepa, ali svakako dobrog podrijetla. Ne voli da mu se partnerica usprotivi, pa pažnju i nježnost često zamjenjuje strogošću.

Znaju biti i veliki brbljavci, puni predrasuda i skučenih pogleda.

Ako primijetite da je čovjek s kojim ste započeli vezu Don Juan u najgorem smislu te riječi, egoist i pomalo varalica, odmah znate što vam je činiti!

Zavodi gdje god stigne, a žene obično pogrešno tumače njegovo ponašanje i smatraju ga ozbiljnim, dok je on zapravo u potrazi za površnom vezom.
Strijelci nisu naklonjeni braku jer se boje sputavanja vlastite slobode. Vode život prema vlastitu nahođenju.