in

DA LI SI SPADAŠ POD ‘VIŠI’ ILI ‘NIŽI’ TIP ZODIJAKA: DA LI SI ROĐENA ZA LJUBAV ILI PATNJU?

Jarac Ako vam se sviđa neki Jarac, morat ćete biti vrlo oprezni i provjeriti s kim vi to imate posla, naravno u nastojanju da pronađete onoga koji je među boljima. Ove su osobe vrlo sposobne zaštititi partnera, učinit će sve da vas usreće i naprave vam mir u kojem ćete uživati ​​kako danas, tako i […] More

Jarac

Ako vam se sviđa neki Jarac, morat ćete biti vrlo oprezni i provjeriti s kim vi to imate posla, naravno u nastojanju da pronađete onoga koji je među boljima. Ove su osobe vrlo sposobne zaštititi partnera, učinit će sve da vas usreće i naprave vam mir u kojem ćete uživati ​​kako danas, tako i sutra. Ako misli graditi s vama budućnost, Jarac će itekako znati voditi svoje poslove, ne bi li vam podario lijepu kuću i život u izobilju, ali bez megalomanije, sigurno i konkretno. Vrijedan je radnik, pun entuzijazma i poštuje sebi zadane obveze i ciljeve.

Sve u svemu, Jarac je grubijan meka srca.

Njegova izbranica se mora uvijek ponašati kao dama. Jarac se nikada neće opredijeliti za ženu koja je u društvu bučna ili se provokativno ponaša.

U razdoblju zrelosti, Jarac daje najbolje od sebe. U toj dobi prestaje gledati na ljubav kao na biološki proces, opušta se i omekšava. To je vrijeme kada i duhovno i tjelesno može djelovati zapanjujuće mlađe od svojih vršnjaka.

Niži tipovi su skloni nevjerstvima, pogotovo ako naiđu na nekoga tko je zgodniji ili mlađi od vas. Možda je u pitanju to što žele dokazati da su besprijekorni i vitalni i to najvjerojatnije zbog toga što su Jarčevi naklonjeni mnogim kompleksima. Da bi pobijedili svoju nesigurnost, mnogi od njih sebi zadaju vrlo ambiciozne planove na poslu, pa izgaraju na tome. Tako za vas imaju sve manje vremena, a i za prijatelje i sve ostalo što ne podrazumijeva posao. Kući će se vraćati potišteni, bit će kruti i zahtjevni prema vama, što sve ukupno ne može služiti kao preporuka za životnog partnera.

Samoživi licemjeri i mizantropi koji mrze najprije sebe pa onda cijeli svijet.

Vodenjak

Ako naletite na onog pravog Vodenjaka, može se slobodno reći da ste izvukli glavnu premiju na lutriji koja se zove ljubav! Imat ćete partnera koji je simpatičan, znatiželjan, obrazovan i informiran, uvijek originalan i interesantan. Činjenica da posjeduje toliko dobrih kvalitete ogleda se i u fascinantnom broja prijatelja koje ima, a koji s njim dijele mnoge njegove interese i borbu u humanitarne svrhe. Bit ćete ponosni na svog partnera zbog njegovih intelektualnih vrijednosti i mašte, ali nikada se nemojte žaliti na ostalo. Uvijek je uz vas, topao i nježan i što je najvažnije, vrlo originalan. Ako hoćete provjeriti jeli to Vodenjak kojeg treba voljeti ili bježati od njega, pokušajte testirati koliko je vjeran.

Najviše će ga privući tajanstvena i neuhvatljiva žena koja će dugo biti u stanju golicati njegovu radoznalost, te će ga redovito privlačiti žene koje je teže osvojiti.

Voli mijenjati žene, ali ne varajući ih pritom. Dok je s jednom, on joj dokraja pripada. Kad se napokon odluči na brak, muškarac Vodenjak postaje izuzetno vjeran, maštovit i ljubazan partner koji daje sve od sebe i pruža ženi osjećaj da je ona u središtu njegova svijeta.

Najgori predstavnici ovog znaka su apsolutno u stanju letjeti od jednog do drugog cvijeta. Ako ne želite patiti, nemojte se vezivati ​​za takvog Vodenjaka jer ćete na kraju shvatiti da ste se zaljubljivali u površnu, praznu osobu, koju uopće ne zanimaju vaši stavovi, poteškoće i radosti. Takve osobe će sve učiniti da opravdaju svoju lijenost, intelektualnu sujetu, a sve u svrhu prikrivanja svoje inkompetentnosti.

Nemarna i zaboravna osoba, raspikuća i boem, u krajnjoj liniji klošar, narkoman.

Ribe

Ah, te Ribe! Ima ih doista izvanrednih, sjajnih, baš kao da su izašle iz bajke! Jeste li nekada sanjali o princu ili princezi iz bajke, koja će doći i povesti vas za ruku? Njihova dobrota i širokogrudnost obogatit će obiteljski dom. S njima ćete doživljavati trenutke iz ‘1001 noći’, a senzibilnost koju posjeduju, dat će vam do znanja da ste potpuno shvaćeni do najvećih dubina svoje ličnosti.

S njima će vam sve Nove godine biti nezaboravne, svi Božići i Uskrsi, rođendani će biti najsretniji od svih drugih i to zbog toga što su Ribe vrlo vezane za tradiciju, pa tako nikada neće zaboraviti neki važan datum. Zajedno sa Ribama, imate šanse upoznati jedan novi, slatki jezik života u dvoje.

Ako mu život podari energičnu i inteligentnu ženu na koju će se emocionalno oslanjati i koja će znati usmjeriti njegove izuzetne sposobnosti, može postići izvanredan uspjeh u životu.

Osjetljiva priroda Riba spontano se otvara prema ljubavi, pa će ovaj muškarac bezgranično voljeti svoju suprugu: on će biti sušta nježnost i pažljivost, brinut će o svemu i misliti na sve. On je taj koji će s vrha najvišeg brda ubrati cvijet da bi povratio osmijeh na licu voljene žene.

Međutim, kao što to obično biva, ima i onih drugih, koji nisu baš sjajni i pogodni za zajednički život. Ako naletite na takvog predstavnika Riba, imat ćete posla sa osobom koja će stalno u pijesak zakopavati svoje probleme i nedoumice, rasijanost, dezorijentiranost i nekonkretnost. Radi se nadalje o osobama koje su nesposobne iskombinirati nešto ozbiljno na poslovnom planu jer im je glava uvijek u oblacima i na sve zaboravljaju. Moglo bi vam se dogoditi da otkrijete da njihova ljubav nije rezervirana samo za vas, pa ćete tako saznati i koliko su lažljivi.

Nepoduzetna i lakovjerna osoba, do kraja nesređena ličnost sklona ovisnostima.