in

DEVICA: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

DEVICA I BLIZANAC Dešava se da Blizanac i Devica imaju ljubavni kontakt, on je više erotske prirode, nego duhovne. Zapravo, moguća je samo čulna privlačnost, nikada i duhovna. jer se Ova dva znaka se bitno razlikuju, često se sukobljavaju, pa je harmonija nemoguća. Devica je stidljiva, smerna idealistična i romantična, za nju je se*s svetinja, […] More

DEVICA I BLIZANAC

Dešava se da Blizanac i Devica imaju ljubavni kontakt, on je više erotske prirode, nego duhovne. Zapravo, moguća je samo čulna privlačnost, nikada i duhovna. jer se Ova dva znaka se bitno razlikuju, često se sukobljavaju, pa je harmonija nemoguća. Devica je stidljiva, smerna idealistična i romantična, za nju je se*s svetinja, dok je Blizanac samo čulan, nesposoban za trajne veze, a promenljivost je njegova glavna osobina. Blizanci često obmanjuju Device, koje neverstvo ne mogu da trpe,pa su rasprave, svađe i raskid neminovni.

DEVICA I RAK

Predanost, zrelost, besprekornost i izbirljivost Device i Rakova sposobnost i sigurnost, iskrenost i savesnost mogu ovu vezu dovesti do potpune harmonije. Jedini problem koji može poremetiti ovu idealnu vezu je udaljena i hladna Devica koja ne pruži sigurnost i ljubav, toliko potrebnu Raku, bez koje on ne može da zamisli život u zajednici.

DEVICA I LAV

U slučaju da je Lav žena, mala je mogućnost da se ova veza održi,pre svega, zbog nedostatka zajedničkih sklonosti, ciljeva i stavova. Devicu će nervirati stalna potreba Lava za samodokazivanjem, počasitma i njegova preokupiranost sobom. U slučaju da je muškarac rođen u znaku Lava, žena Devica će biti zadovoljna podređenim položajem, svome Lavu pružiće punu podršku u svim njegovim životnim planovima, i odavaće mu tako potrebnu počast.