in

EVO KAKVE VAS MUKE ČEKAJU PO HOROSKOPU DO POLOVINE OVE GODINE

2018-ta godina je puna izazova, a u njenoj prvoj polovini svi ćemo se boriti sa nekim izazovima i iskušenjima. Bolje sprečiti nego lečiti, zato pogledajte šta možete da očekujete u ovoj godini. Ovan Imaćete krizu srednjih godina i preispitivaćete svoje izbore u karijeri. Provešćete noći pitajući se da li idete pravim pute ili ste negde […] More

2018-ta godina je puna izazova, a u njenoj prvoj polovini svi ćemo se boriti sa nekim izazovima i iskušenjima. Bolje sprečiti nego lečiti, zato pogledajte šta možete da očekujete u ovoj godini.

Ovan

Imaćete krizu srednjih godina i preispitivaćete svoje izbore u karijeri. Provešćete noći pitajući se da li idete pravim pute ili ste negde skrenuli sa kursa. Pitaćete se da li da i dalje jurite novac i sigurnost, ili da raširite krila i sledite svoju strast i da li postoji način da postignete sve odjednom.

Bik

Donećete odluku da li da ostanete u tome što teško možete nazvati vezom ili da razbijete začarani krug u kome se partner dobro ponaša prema vama nekoliko nedelja, a onda nestane u akciji. Moraćete da odlučite da li ćete ga postaviti na svoje mesto, otići bez reči ili dopustiti da vas i dalje tretira kao rezervni plan.

Blizanci

Zaljubićete se u nekog vama bliskog. Znali ste da će se to jednom dogoditi, jer ste dugo obuzdavali osećanja. Kada poklonite srca jendom drugom (uz nekoliko bolnih stvari u tom procesu), moraćete da odlučite da li vam ta osoba vredi toliko da se potudite da održite vezu ili je apsolutno toksična i ne zaslužuje mesto zauvek u vašem životu.

Rak

Borićete se sa sopstvenim odrazom. Biće dana kada će vas sopstvene nesigurnosti pojesti živog. Dana kada ćete želeti da izgledate drugačije. Kada ćete želeti da ste neko drugi. Ipak dostići ćete tačku kada ćete prestati da tretirate sebe kao gubitnika, jer će to uticati na vašu karijeru i vezu. Onda ćete morati da naučite kako da se ophodite prema sebi. Moraćete da naučite glas u vašoj glavi da vas voli.

Lav

Borićete se sa sopstvenom prošlošću. Neko iz ranijih godina ponovo će vam ući u život, a vi nećete znati kako da se sa njim izborite. Nećete biti sigurni da li da dočekate tu osobu raširenih ruku ili da ignorišete njene pokušaje da se ponovo poveže sa vama. Biće vam potrebno malo vemena da shvatite koji je najbolji potez, jer ste već stvorili novi život, dobar život, život bez nje.

Devica

Borićete se sa svojim rasporedom. Pokušavate da uradite sve. Pokušavate svima da udovoljite. Ali, sada kada ste stariji, shvatate da je to nemoguće. Biće vam teško da izbalansirate karijeru, prijateljstvo, porodicu i ljubav u prvoj polovini 2018. godine. Moraćete da žrtvujete neke stvari koje volite, razočarate neke ljude koje volite, da biste postigli sve što imate zacrtano.