in

EVO KAKVE VAS MUKE ČEKAJU PO HOROSKOPU DO POLOVINE OVE GODINE

Vaga U pvoj polovini 2018. godine, borićete se sa finansijskim problemima. Daćete sve od sebe da uštedite novac kako biste priuštili život iz snova, ali to će biti teško kada se pojave iznenadni poblemi i morate da potrošite stotine i stotine evra neočekivano. Moraćete da peskočite neko putovanje ili večeru kako biste imali dovoljno novca […] More

Vaga

U pvoj polovini 2018. godine, borićete se sa finansijskim problemima. Daćete sve od sebe da uštedite novac kako biste priuštili život iz snova, ali to će biti teško kada se pojave iznenadni poblemi i morate da potrošite stotine i stotine evra neočekivano. Moraćete da peskočite neko putovanje ili večeru kako biste imali dovoljno novca na računu za buduće hitne slučajeve.

Škorpija

Borićete se sa svojim zdravljem. Stalno govorite sebi da ćete početi da vežbate i da se hranite zdravije, ali vam je teško da to i ostvarite. Iscrpljujete se nekoliko nedelja, a onda se nekoliko sledećih opuštate sa bednim izgovorima. Biće vam potrebno nekoliko meseci da pronađete ritam koji vam odgovara.

Strelac

Borićete se sa svojim besom. Dugo držite u sebi neka osećanja. U prvoj polovini 2018. godine, ili ćete prestati da odugovlačite i suočiti se sa svojoim problemima, ili ćete se prepustiti autodestruktivnim navikama kao što su opijanje, peviše rada, previše spavanja. Ili ćete pokušati da popravite ono što je slomljeno, ili da pobegnete kako god je moguće.

Jarac

Borićete se sa svojim osećanjima. Ponosni ste na svoju nezavisnost, preživljavane, ali neko će vas ubedite da spustite svoj štit. Bićete zarobljeni između želje da predate srce i želje da pobegnete što dalje kako biste se spasili. Nećete znati šta da radite, jer nikada niste ovako nešto osećali prema nekom.

Vodolija

Borićete se sa egzistencijalnim pitanjima. Pitaće se da li vaš život ima svrhu, da li ste je ispunili ili proćerdali život. Tokom pve polovine 2018. godine, pustićete da vreme prolazi ne radeći ništa korisno. Moraćete da pronađete nešto što će vam probuditi strast kako se ne bi više osećali izgubljeno.

Ribe

Tokom prve polovine 2018. godine, borićete se sa samoćom i učinićete neke stvari na koje nećete biti ponosni kako bi to osećanje nestalo. Možda ćete stupiti u kontakt sa bivšim partnerom. Možda ćete se upustiti u vezu sa nekim za koga ćete od početka znati da je pogrešan. Međutim, na kraju ćete ipak shvatiti da je bolje biti sam nego u lošem društvu. Onda ćete naučiti kako da budete sami.