in

FACEBOOK HOROSKOP: ŠALJE LI TVOJ MUŠKARAC PORUKE SVOJOJ BIVŠOJ?

VAGA Svestrana Vaga će svakome pružiti šansu za čet poznanstva. Razmenjivaće komentare, lajkove i reklamiraće kozmetičke proizvode, tretmane i estetske usluge. Pomislite li da ste na stranici top modela, možda se i niste prevarili. ŠKORPIJA Videli ste sliku selfija u kom se nazire neko parčence odeće tek da prekrije neke intimne delove. Naziru se svi […] More

VAGA

Svestrana Vaga će svakome pružiti šansu za čet poznanstva. Razmenjivaće komentare, lajkove i reklamiraće kozmetičke proizvode, tretmane i estetske usluge. Pomislite li da ste na stranici top modela, možda se i niste prevarili.

ŠKORPIJA

Videli ste sliku selfija u kom se nazire neko parčence odeće tek da prekrije neke intimne delove. Naziru se svi atributi i navode maštu na greh: e to je Škorpija! Međutim, ako joj “bacite” neki vulgaran i degutantan komentar, nosićete neko vreme slovo srama na Fejsu. Kompromitovaće vas na najgori mogući način, a reči neće birati.

STRELAC

Ako vidite da je onlajn režimu, biće to živo čudo. Fotografije govore sve. Paraglajding, večera u Dubaiu, zimovanje na Alpima, odmor na Mauricijusu… Pa on zaista nema vremena da bude na mreži. U ostalom, 99% prijatelja su stranci.

JARAC

Samo u poslovne I biznis svrhe. Većina Jarčevih prijatelja su poslovni partneri. Fotografija ima vrlo malo i one su uglavnom sa konferencija ili mitinga. Profil mu je vrlo dobro obezbeđen da komentari , tagovi i postovi na njegovom zidu nisu mogući od strane prijatelja.

VODOLIJA

Vodolija voli društvo i ne pravi pitanje da li je virtuelno, ili realno. Ne ustručava se da ugovara poznanstva i eksperimentiše sa velikim brojem prijatelja. Ako naiđe na nekoga ko ima slična interesovanja njegovim, ubrzo postaje blizak prijatelj. Učlanjen je u veliki broj grupa različitih sektora.

RIBE

Neretko Ribe koriste lažne fotografije i pod lažnim su imenom. Po njihovom Fejsbuk “CV-u” nećete biti u stanju ništa da zaključite. Prebivalište je izmišljeno kao i datum rođenja. Ko zna ko stoji iza tog profila, ali izvesno je da su Ribe kao horoskopski znak.