in

GLAVOM KROZ ZID ILI TE VIŠE BITI NEĆE: HOROSKOP OTKRIVA KOJI JE TVOJ ŽIVOTNI MOTO

Ukoliko ste od onih koji žive po horoskopu, ili koje ova vrsta zabave uveseljava, onda ste na pravom mestu. Ovan Na pameti će vam biti zabavljanje bez ozbiljnijih pretenzija. To je zato jer mislite da sad nećete dobiti ono što želite. Mnogi će se ovih dana zateći na kafi u neobaveznom razgovoru, a onda će […] More

Ukoliko ste od onih koji žive po horoskopu, ili koje ova vrsta zabave uveseljava, onda ste na pravom mestu.

Ovan

Na pameti će vam biti zabavljanje bez ozbiljnijih pretenzija. To je zato jer mislite da sad nećete dobiti ono što želite. Mnogi će se ovih dana zateći na kafi u neobaveznom razgovoru, a onda će tek posle shvatiti da tu ima i nešto više, možda neki kolačić?

Vaš moto je: Uvek glavom kroz zid – Poješću sve kolačiće

Bik

Neki će uleteti u površnu vezicu zbog se*sa u kom će pokazati priličnu dozu maštovitosti. Ne naginjite se previše kako ne biste pali preko ograde. Radije čuvajte ono što imate i uživajte u tome svim srcem, ili možda rogovima?

Vaš moto je: Ili će ti život biti cveće – ili tebe više biti neće

Blizanci

Imaćete potrebu za sve više pažnje i ljubavi. Od grubosti spoljnog sveta vi ćete bežati u svet svoje mašte. Ništa čudno za vas, ali partneru je toga već dosta. Samce će mučiti povećane čežnje, ali zapamtite: Uvek ima potencijalnih.

Vaš moto je: Bla, bla, bla – Šarmantna i u centru pažnje