in

GLAVOM KROZ ZID ILI TE VIŠE BITI NEĆE: HOROSKOP OTKRIVA KOJI JE TVOJ ŽIVOTNI MOTO

Rak Neki će ovih dana doživeti posebno nadahnuće za ljubav. Bićete skloni da potpuno uronite u svet mašte, a vaše će veze s ljubavnom stvarnošću olabaviti. Takođe ćete biti skloni da idealizujete voljenu osobu, a onda se glasno smejati sami sebi. Vaš moto je: Glasno se smejem – nekad plačem, obraze da zagrejem Lav Vaša […] More

Rak

Neki će ovih dana doživeti posebno nadahnuće za ljubav. Bićete skloni da potpuno uronite u svet mašte, a vaše će veze s ljubavnom stvarnošću olabaviti. Takođe ćete biti skloni da idealizujete voljenu osobu, a onda se glasno smejati sami sebi.

Vaš moto je: Glasno se smejem – nekad plačem, obraze da zagrejem

Lav

Vaša mašta može stvoriti sve ono čega nema, ali kad se realno sagledaju stvari, vidi se da ipak nešto nedostaje. Poradite na tom delu. Verovatno ćete isto tako biti rastrnuti između voljene osobe i jednog člana svoje porodice. Dovoljno je samo da izađete i zanosnu zabacite grivu.

Vaš moto je: Najbolja sam mačka – zabacim grivu i uživam u pivu

Devica

Bićete potpuno okrenuti prema partneru, ali će vam on (ona) stalno donositi izazove koji u vama bude nemir. Mašta će vam raditi sto na sat. Neki će u voljenoj osobi videti nešto što ona uopšte nije. Moguće su nerealne procene, na primer: da niste fatalni.

Vaš moto: Gde sam ja, tu je scena – pritajena fatalna žena