in

GLAVOM KROZ ZID ILI TE VIŠE BITI NEĆE: HOROSKOP OTKRIVA KOJI JE TVOJ ŽIVOTNI MOTO

Jarac Mogli biste osetiti grubost partnera kojem je već dosta da vi lelujate po oblacima. Pokušajte da budete zreliji i konkretniji. Previše priče, istina, nikuda ne vodi, ali iskreni zagrljaji i pogledi dovoljni su da se osećate dobro i ispunjeno. Ili čaša vina? Vaš moto: Volim što sam klasa – daj to vino Vodolija Moguće […] More

Jarac

Mogli biste osetiti grubost partnera kojem je već dosta da vi lelujate po oblacima. Pokušajte da budete zreliji i konkretniji. Previše priče, istina, nikuda ne vodi, ali iskreni zagrljaji i pogledi dovoljni su da se osećate dobro i ispunjeno. Ili čaša vina?

Vaš moto: Volim što sam klasa – daj to vino

Vodolija

Moguće je da ćete svojom ljubavlju pomalo gušiti partnera. Dopustite mu (joj) nešto više kretanja. Vi ćete zapravo biti u svom svetu bez dovoljno kontakta s realnošću. Nekima će u tome biti dobro, ali treba misliti i na drugu stranu. Možda tolika predanost ipak nije dobra?

Vaš moto: Posvetim se al’ džaba – maštam more, ja i keba kraba

Ribe

Najbolje ćete se osećati u svom svetu koji sami stvorite uz pomoć mašte. Sve ostalo biće uglavnom frustrirajuće. Neki će ipak napokon otvoriti dušu i priznati šta osećaju. Možda neće biti idealni uslovi za to, ali iskrenost će se kasnije pokazati kao dobra. Bolja nego čekanje.

Vaš moto: Evo čekam princa – bavim se aktivno čekanjem