in

HOROSKOP I FACEBOOK: KO SE PREDSTAVLJA KAO SAVRŠEN A KO LAŽE SVE

Vage su voajeri Njihova Fejsbuk stranica je lepa i šarolika, gotovo uvek s umetničkim i apstraktnim slikama, vole na svojim fotkama koristiti razne filtere i izgledati drugačije. Imaju puno prijatelja, ali zapravo ne koriste društvene mreže toliko puno koliko se čini. Omiljena aktivnost im je blokiranje ljudi, a često nakon pregledanja tuđih obava zaključe da […] More

Vage su voajeri

Njihova Fejsbuk stranica je lepa i šarolika, gotovo uvek s umetničkim i apstraktnim slikama, vole na svojim fotkama koristiti razne filtere i izgledati drugačije. Imaju puno prijatelja, ali zapravo ne koriste društvene mreže toliko puno koliko se čini. Omiljena aktivnost im je blokiranje ljudi, a često nakon pregledanja tuđih obava zaključe da je taj Fejs baš dosadan.

Škorpije su komentatori

Kod njih postoje dva tipa ljudi – oni koji prekomerno koriste društvene mreže i oni koji ih imaju tek reda radi, a i kako bi mogli špijunirati druge. Prvi će objavljivati sve – kako bi zadivili veliki broj prijatelja sa svojim objavama – odnosno duhovitim ili pametnim opaskama na društvene trendove i situacije, a drugi imaju strogo ograničene postavke privatnosti pa im gotovo niko ne može videti to šta imaju na svom profilu.

Strelci su glavni komičari fejsa

Pripadnici ovog znaka su većinom oni koji objavljuju humoristične postove, ispunjavanju razne komične kvizove i pišu šaljive komentare na tuđe statuse ili ispod slika. Njima su društvene mreže isključivo zabava, iako ponekad vole da stave svoje zavodljive slike da bi malo zadovoljili i svoj ego. Imaju puno prijatelja, ali im Fejsbuk ne znači puno, a obavezno stavljaju fotke s putovanja.