in

HOROSKOP I FACEBOOK: KO SE PREDSTAVLJA KAO SAVRŠEN A KO LAŽE SVE

Jarac ne želi da otkrije previše Pripadnici ovog znaka uvek vode računa o tome kakav utisak ostavljaju, pa će se naljutiti na prijatelje koji im na zid nalepe bilo kakvu “kompromitujuću” fotografiju ili komentare. Ne objavljuju često, jer ne žele biti jedni od onih koji stalno vise na fejsu, ali ažurni su u proučavanju toga […] More

Jarac ne želi da otkrije previše

Pripadnici ovog znaka uvek vode računa o tome kakav utisak ostavljaju, pa će se naljutiti na prijatelje koji im na zid nalepe bilo kakvu “kompromitujuću” fotografiju ili komentare. Ne objavljuju često, jer ne žele biti jedni od onih koji stalno vise na fejsu, ali ažurni su u proučavanju toga šta drugi rade. Profile često koriste za promociju poslovnih delatnosti, tuđih ili svojih. Odbijaju zahteve prijateljstva ljudi koje ne poznaju, a skrivaju i svoju ljubavnu situaciju.

Vodoliji služi isključivo za razbibrigu i šalu

Pripadnici ovog znaka, baš poput Strelaca, najčešće objavljuju smešne video zapise, fotografije i viceve. Često se služe i porukama, pa njima mogu i zavoditi druge. Postoje periodi kad su aktivni svaki dan, a onda mesecima uopšte ne upale svoju stranicu. Svoje slike stavljaju iz zabave i skoro pa im nije važno kako izgledaju, glavno da su drugačije.

Ribe vole da stavljaju citate

Kao jedan od najkreativnijih znakova Zodijaka, pripadnicima ovog znaka važno je da njihovi profili izgledaju originalno. Stavljaće fotografije s prijateljima i porodicom, ali ne i puno onih na kojima su sami jer ne vole taj način privlačenja pažnje. Ljubitelji su i raznih inspirativnih citata ili stavljanja svojih omiljenih pesama. Nakon prekida veza, mogu stavljati srceparajuće statuse.