in

HOROSKOP OTKRIVA NA ŠTA SI SVE SPREMNA SA NJIM KADA DOĐETE DO KREVETA

RAK 21. jun-22. jul Lako bi pripadnice znaka Raka doživele vrhunackada ne bi se*s doživljavale kao dužnost. A ono što je dužnost nije uvek i ono što se želi. Previše se posvećuju partneru da bi bile koncentrisane na sebe. Njihova telesna građa je gotovo idealna za vrhunac, imaju osetljive grudi i sve ostalo, pa je […] More

RAK 21. jun-22. jul

Lako bi pripadnice znaka Raka doživele vrhunackada ne bi se*s doživljavale kao dužnost. A ono što je dužnost nije uvek i ono što se želi. Previše se posvećuju partneru da bi bile koncentrisane na sebe. Njihova telesna građa je gotovo idealna za vrhunac, imaju osetljive grudi i sve ostalo, pa je ponekad i sam dodir dovoljan.

Međutim, Račice uvek intenzivno razmišljaju − ne mogu one u se*s tek tako, pa i dok se*s traje, one misle i misle… Potpuno se prilagođavaju partneru, čine sve što misle da on voli ili da mu treba raditi. Među ovim ženama je najviše onih koje odglume vrhunac. To rade da bi on bio zadovoljan, a što se njih tiče, dovoljno im je to što ih on želi. Više od toga im ne treba. Partneru sve opraštaju.

LAV 23. jul-22. avgust

Njen vrhunac je bučan, pun strasti, znoja, uzdisaja, pa je poželjno da zatvorite prozore. Ako se radnja odvija u kolima, onda idite negde gde nema ljudi. Lavice se potpuno prepuštaju se*sualnom užitku, beskrajno su samouverene, znaju šta im treba i šta partner treba da radi.

Tu je puno oralnog se*sa, maženja, stiskanja. Ako ne dožive vrhunac , nisu nezadovoljne, partneru neće zameriti, možda će ga povremeno bockati sitnim zafrkancijama. Lavice, naime, nisu zajedljive, ne misle ništa loše, samo očekuju da će se kasnije stanje popraviti.

DEVICA 23. avgust-22. septembar

Prave se da su nevinašca. Se*s ih „kao“ ne zanima, a uzbude se na svaku lascivnu reč. Partner mora da im šapuće baš takve reči kako bi ih doveo do vrhunca. Ženi Devici treba snažan, pomalo grub partner, koji će voditi igru i koji će je potpuno potčiniti.

On mora da bude vođa. Devicama treba dosta uhodavanja, ali kada krenu, onda je to zahuktala lokomotiva. Kada se dovoljno uzbude, trude se da navedu partnera da im radi ono što znaju da će ih dovesti do vrhunca. Njihov je vrhunac dosta intenzivan, znoje se i zabacuju glavu, ali nema puno zvukova. Partneru teško opraštaju loš se*s.