in

HOROSKOP OTKRIVA NA ŠTA SI SVE SPREMNA SA NJIM KADA DOĐETE DO KREVETA

VAGA 23. septembar-22. oktobar Ove su žene stvorene za vrhunac− doživljavaju ga lako. Uz nežnog i mirišljavog, sveže istuširanog partnera, beskrajno će uživati. One se potpuno prepuštaju se*su. Ne smeta im ni mesto ni vreme. Najvažnije je da je oko njih puno mirisa, svežine, na otvorenom su bolje nego u zatvorenom. Žele da zadovolje sebe, […] More

VAGA 23. septembar-22. oktobar

Ove su žene stvorene za vrhunac− doživljavaju ga lako. Uz nežnog i mirišljavog, sveže istuširanog partnera, beskrajno će uživati. One se potpuno prepuštaju se*su. Ne smeta im ni mesto ni vreme. Najvažnije je da je oko njih puno mirisa, svežine, na otvorenom su bolje nego u zatvorenom. Žele da zadovolje sebe, ali ako partner nije zadovoljan, biće tužne.

Njihov je vrhunac jak, previjaju se i stežu uz partnera, ispuštaju uzdahe, iskreno sve to proživljavaju, gotovo nikada ne glume. Njihov je način doživljavanja vrhunca vrlo stimulativan i za partnera, pa je sa ženama Vagama najviše zajedničkih, istovremenih vrhunca . Važno im je da oboje budu zadovoljni. Partneru lako opraštaju greške.

ŠKORPIJA 23. oktobar-22. novembar

Žena Škorpija je se*sualna mašina koja melje partnera dok ne doživi vrhunac . Za nju nema prepreka i nikad ne misli o njima. Trza se, namešta, povlači partnera i ne da mu da se pomeri dok ne dođe do vrhunca. Može doživeti i nekoliko vrhunac za redom.

Lako se uzbudi, se*s je za nju nešto poput hrane, a vrhunac je cilj svega. Ako taj cilj nije ostvaren, smatra da je i se*s promašen. Nema dlake na jeziku i partneru koji je ne zadovolji jasno će reći šta misli. Ko je jednom zadovolji, u njenim mislima je uvek potencijalni partner, a ko ne, može je zaboraviti. Ona nikada ne oprašta.

STRELAC 23. novembar-21. decembar

Njen se*s je kombinacija igre, glume i egzibicionizma. Voli da se pokazuje gola, pa joj je zanimljiva svaka voajerska ili egzibicionistička situacija. Brzo se uzbudi, a partner mora da prati njene titraje kako bi je doveo do vrhunac . Se*su se lako prepušta, a potrebno je isprobati više načina kako bi se pronašao onaj pravi.

Partneru šalje lagane signale. Kada dođe do prave poze, počinje ono pravo. Dok ne doživi vrhunac, ona ne dozvoljava promenu poze. Vrhunac žena rođenih u ovom znaku je bučan, ali nekada i vrlo tih. Ukoliko je partner ne zadovolji, neće mu zameriti, ali ako ni sledeći put ne bude bolje razmišljaće o promeni.