in

HOROSKOP ZA MUŠKARCE OTKRIVA DA LI SI BAŠ TI PRAVA ŽENA ZA NJEGA

Zavirite u svaki horoskopski znak i otkrijte šta zvezde imaju da vam kažu… Šta kaže horoskop za frajere, ko je najzgodniji i najlepši znak celog Zodijaka? Ovan Ovnovi su sportske građe, deluju snažno i imaju izražene crte lica. Crte lica koje se teško zaboravljaju. Često ćete biti u prilici da upoznate markantku crnku, tamnoputastu lepoticu […] More

Zavirite u svaki horoskopski znak i otkrijte šta zvezde imaju da vam kažu… Šta kaže horoskop za frajere, ko je najzgodniji i najlepši znak celog Zodijaka?

Ovan

Ovnovi su sportske građe, deluju snažno i imaju izražene crte lica. Crte lica koje se teško zaboravljaju. Često ćete biti u prilici da upoznate markantku crnku, tamnoputastu lepoticu svetih očiju ili naizgled sasvim obično rečeno, prelepu brinetu savršenog stasa. Njihov izgled je u skladu sa snažnom i energičnom ličnošću karakterističnom za ovaj znak, a njihova svilenkasta koža potrudiće se da svaki dodir ove lepotice zauvek ostane duboko urezan u vašem sećanju.

Bik

Istaknute trepavice, upadljivi kapci, krupne oči, seznzualne usne i blistav ten, samo su neke od vrlina ovih anđela. Pripadnice ovog znaka obično zasenjuju svojom pojavom i karakterom. Izuzetno prijatnog izgleda, iskrenog pogleda, kao i sportski izvajanog tela koje je istovremeno snažno i krhko. Oblače se elegantno, ali u trenucima intime umeju itekako da bace muškarca na kolena svojim neformalnim stilom. Blago vašim partnerima.

Blizanci

Iako pripadnice ovog znaka uvek izgledaju doterano, sveže i privlačno, na njima nećete primetiti da je tu bilo potrebno mnogo intervencija. Ipak, ove pedantne pametnice nikada neće ostaviti utisak da su provodile sate u salonima lepote ili ispred ogledala. Niko ne može da parira Blizancima u iskazivanju svoje neodoljive strane, jer tu neretko nije potreban trud. Često izgledaju mlađe nego što jesu, a njihovi iskreni i pomalo nemirni pogledi ostavljaju momke u teškoj dilemi; Da li da je oženim sada ili odmah? Imaju dosta dugačke ruke i noge, obično su vitki i visoki, pa deluju jako graciozno i elegantno.