in

HOROSKOP ZA MUŠKARCE OTKRIVA DA LI SI BAŠ TI PRAVA ŽENA ZA NJEGA

Jarac Koščato telo, vretenasti mišići, graciozan vrat i pogled od koga vam se zaledi dah, samo su neki ad atributa kojima dame rođene u znaku Jarca osvajaju. Sa ponosom nose svoje zgodno telo i prelepu kosu. Najčešće su niže i srednje visine, a oči su im krupne i nezaboravno simpatične. Upečatljivi zubi, lep osmeh, savršen […] More

Jarac

Koščato telo, vretenasti mišići, graciozan vrat i pogled od koga vam se zaledi dah, samo su neki ad atributa kojima dame rođene u znaku Jarca osvajaju. Sa ponosom nose svoje zgodno telo i prelepu kosu. Najčešće su niže i srednje visine, a oči su im krupne i nezaboravno simpatične. Upečatljivi zubi, lep osmeh, savršen ten još neki su od njihovih atributa. Jarčevi vole lepu odeću, ali ne vole da se oblače vulgarno. Imaju lepa stopala i zato često možete videti u fantastičnoj obući koja ih otkriva.

Vodolija

Otrov se drži u malim bočicama. Vodolije su obično srednje visine ili niske. Imaju prelepo zaobljeno lice i svetliji ten. Obično imaju manje šake i stopala, ali lepe izvajane noge. Oči su im nežne, a pogled bistar i iskren. Imaju lepe i meke, krupne usne. Vodolije ne pridaju prevelik značaj odeći, one znaju da kada pred svog izabranika stanu nage, niko tu neće razmišljati o odeći. Vodolije su često prirodno obdarene ženskim atributima i ostavljaju suprotni pol bez daha.

Ribe

Ribe su jedne od najse*sepilnijih znakova zodijaka. Njih krasi prelep ten, meka koža i lepe crte lica, koje je najčešće okruglog ili ovalnog oblika. Jednostavno rečeno, dobre su Ribe. Imaju divnu, jaku i gustu kosu, dok im oči sijaju kao najlepši dijamant. Gornji deo tela im je obično tanji od donjeg koji nosi zanosnu pozadinu. Kada hodaju prema vama, nećete moći a da ne primetite prelepe noge i skladno telo. Ribe imaju jako specifičan temperament, a često svesne soje prvlačnosti vole da manipulišu i vladaju kada dođe do muško-ženskih odnosa. Ne bismo im zamerili!