in

HOROSKOP NA DUGE LJUBAVNE STAZE: OVNOVI ŠEFUJU, ŠKORPIJE OSVETOLJUBLJIVE

7. Vaga PREDNOST: Romantični šarmer s pokrićem. Dobar je i ljubazan, ne samo prema vama nego prema svim ljudima. Kada se zaljubi, odmah ženu posmatra kao svoju životnu partnerku. NEDOSTATAK: Kada mu je ego povređen, ponašaće se kao dijete i neće mariti za osjećaje partnerke. Iako je uvijek spreman na rješavanje problema, tada postaje striktan […] More

7. Vaga

PREDNOST: Romantični šarmer s pokrićem. Dobar je i ljubazan, ne samo prema vama nego prema svim ljudima. Kada se zaljubi, odmah ženu posmatra kao svoju životnu partnerku.

NEDOSTATAK: Kada mu je ego povređen, ponašaće se kao dijete i neće mariti za osjećaje partnerke. Iako je uvijek spreman na rješavanje problema, tada postaje striktan i hladan pa je teško komunicirati sa njim.

8. Škorpija

PREDNOST: Strastven, intenzivan i kada je zaista zaljubljen posjeduje nevjerovatnu empatiju i emotivno razumijevanje.

NEDOSTATAK: Ekstremno je osjetljiv, razmišlja fatalistički i može da bude jako posesivan. Ako se osjeća povređeno onda postaje i osvetoljubiv.

9. Strijelac

PREDNOST: Mudar, velikodušan, darežljiv, nježan. Ne zna da laže pa zbog toga od njega možete očekivati maksimalnu iskrenost.

NEDOSTATAK: Generalno gledajući radi se o stabilnom muškarcu, ali ne kada je u pitanju ljubav. Često ne zna da definiše svoja osjećanja i lako gubi interesovanje. Voli da nameće vlastita uvjerenja i mišljenja.

10. Jarac

PREDANOST: Nema toga šta neće uraditi za ženu u koju je zaljubljen. Ne prepušta se lako emocijama, ali kada ga dotakne ljubav spreman je čitav život da ostane sa partnerkom i ni u jednom trenutku ne posumnja u svoja osjećanja.

NEDOSTATAK: Težak je, stalno kritikuje, ima velika očekivanja, rijetko pristaje na kompromise i ne razumije pojam fleksibilnosti. Kada ga partnerka povrijedi, oko sebe će izgraditi zidove koje je teško srušiti.

11. Vodolija

PREDNOST: Uzbudljiv je i inteligentan. Nikada nije ljubomoran i može mu se bezuslovno vjerovati.

NEDOSTATAK: Baš sve shvata lično. Često emotivno odluta i distancira se od partnerke jer se osjeća neshvaćeno. Ne zna da voli bez osjećaja unutrašnje sigurnosti i povjerenja, a teško stiče oba.

12. Riba

PREDNOST: Nježan, voli punim srcem, ne suzdržava se, pun je brige i poštovanja.

NEDOSTATAK: Nestabilan je kada su u pitanju emocije. U trenutku može da se predomisli i kazati kako zapravo traži potpuno drugačiju partnerku. Voli ljubavnu igru po svojim pravilima, a ako osjeti da ga nešto guši odmah će pobjeći.