in

HOROSKOP NESRETNIH VEZA: KOJA ŽENA PADA U DEPRESIJU, KOJA ODMAH KREĆE DALJE, A KOJU NIJE BRIGA ZA NJEGA?

  ОVAN Na svu sreću, patnja žene Ovna nije dugog vijeka. Kad joj partner priopći da odlazi, to je za nju svakako šok ali će zbog toga biti neraspoložena samo nekoliko dana. Poslije toga već staje na svoje noge, pravi planove kako i što dalje. Svo svoje slobodno vrijeme provodi u izlascima s prijateljima i […] More

 

ОVAN

Na svu sreću, patnja žene Ovna nije dugog vijeka. Kad joj partner priopći da odlazi, to je za nju svakako šok ali će zbog toga biti neraspoložena samo nekoliko dana. Poslije toga već staje na svoje noge, pravi planove kako i što dalje. Svo svoje slobodno vrijeme provodi u izlascima s prijateljima i posvećuje se aktivnostima kojima se je i ranije htjela baviti ali ju je veza sputavala u tome.

Čak i da se partner pokaje i poželi joj se vratiti, nju to apsolutno neće zanimati. Zašto bi se vraćala u prošlost kad već zasigurno postoji netko novi tko joj je zanimljiv i za koga želi da bude dio njezine budućnosti? Zato sve zajedničke slike s bivšim, darove i sve sitnice koje je vezuju za njega brižljivo skuplja – i ubacuje u prvi kontejner.

BIK

Ženu Bika izuzetno pogađa činjenica da je partner odlučio dići ruke od nje pa ga na sve načine pokušava uvjeriti da odustane od te ideje. Ona se nada da je to samo privremena faza i da će on shvatiti da griješi. Svojom upornošću, a neki bi rekli i konstantnim dosađivanjem, pokušat će ga vratiti po svaku cijenu.

Kada shvati da je to ipak definitivno kraj, ona je očajna, tješi se ogromnom količinom slatkiša i čestim zabavama sa svojim društvom. Neće biti raspoložena za flert, a kamoli za novu vezu dok propisno ne prežali prethodnu. A to ponekad baš zna potrajati. Pojedni Bikovi se toliko stope sa svojom samoćom da imaju dojam da im više nitko nikad neće biti potreban.

BLIZANCI

Ženu Blizanca uvijek iznenadi činjenica da je nju netko odlučio ostaviti, jer ona sebe smatra nezamjenjivom. Čim do raskida dođe, odmah obavještava svoje prijatelje što joj se dogodilo. Nekada od njih traži razumijevanje i savjet, a ponekad i da joj pomognu u kovanju paklenog plana kako da ga vrati. Ali po njoj nikad nećete primijetiti da pati, jer će i tada izgledati perfektno.

To će joj pomoći da ubrzo uleti u novu vezu, iako je svjesna da još uvijek nije preboljela bivšeg. Njoj neće biti važno da li joj se taj novi sviđa, najvažnije joj je da se on njoj divi i uzdiže je do nebesa. Ipak, uzvraća mu sličnom mjerom i ponaša se kao da je on jedini i najdivniji čovjek na svijetu.