in

HOROSKOP NESRETNIH VEZA: KOJA ŽENA PADA U DEPRESIJU, KOJA ODMAH KREĆE DALJE, A KOJU NIJE BRIGA ZA NJEGA?

RAK Žena Rak vjeruje u ljubav za sva vremena, onu romantičnu i divnu, a svaki čovjek s kojim započne vezu po njoj je onaj pravi. Zato rastanak s partnerom doživljava kao da joj je netko izmakao tlo pod nogama. U stanju je da danima sjedi u zamračenoj sobi, sluša glazbu koja je podsjeća na sretna […] More

RAK

Žena Rak vjeruje u ljubav za sva vremena, onu romantičnu i divnu, a svaki čovjek s kojim započne vezu po njoj je onaj pravi. Zato rastanak s partnerom doživljava kao da joj je netko izmakao tlo pod nogama. U stanju je da danima sjedi u zamračenoj sobi, sluša glazbu koja je podsjeća na sretna vremena s bivšim, zuri bez prestanka u zajedničke slike i plače do iznemoglosti.

Naravno da će pokušati u više navrata komunicirati s njim, ali to najčešće samo još više pogorša situaciju. Potpuno slomljena, opsesivno će razmišljati zašto se to baš njoj dogodilo i smatrat će da za nju uopće nema nade, te bi bilo bolje da ostane sama. I zaista, treba proći duži period da bi poželjela opet biti u vezi.

LAV

Čak i kad joj srce krvari što je ostavljena, nju će još više boljeti njezin povrijeđeni ponos. Zato vjerojatno nitko neće ni saznati detalje prekida njezine ljubavne veze. Ponašat se toliko samouvjereno i bit će gorda da će okolina misliti da je ona ta koja uvijek ostavlja. Lavica boluje u sebi, dok se svijetu predstavlja kao fantastična žena od čelika koju ništa ne može uzdrmati.

Zahvaljujući svojoj karizmi, zavest će svako muško koje joj se nađe u blizini. To flertovanje će joj izuzetno prijati, jer će pomoći da njezin slomljeni ponos zacijeli, ali slomljeno srce će ipak morati još malo pričekati. Ona je više za još 10 avantura nego za jednu ali vrijednu pravu vezu.

DJEVICA

Ostavljenoj Djevici je prije svega povrijeđena sujeta. Količina emocija koje ima prema bivšem odredit će stupanj osmišljavanja paklenih planova za osvetu. Međutim, koliko god ti planovi bili ambiciozni, najčešće ih ne realizira jer ipak želi ostaviti dojam odmjerene dame koja drži do sebe, ma koliko da je povrijeđena.

U prvo vrijeme će se povući u sebe u svom životnom prostoru pa će obaviti generalno čišćenje stana i izmijenit cjelokupan raspored namještaja. Kad joj bude malo bolje prijeći će na vlastito preuređivanje. Vrlo je moguće da ubrzo poslije raskida uleti u novu, ali neobaveznu vezu. Kada se odvaži da se ponovno posveti vezi, bit će prilično nepovjerljiva i stroga prema partneru.