in

HOROSKOP OTKIRVA: KOJE SI ALKOHOLNO PIĆE I KAKO DELUJEŠ NA SUPROTNI POL

VAGA Poput MARTINIJA, konzumira se kad ne možete da se odlučite šta želite, ni da li ste gladni ili žedni. Obično onda kada nije vreme ni mesto. ŠKORPION On je kao ABSINT. Udara direkt u dušu i jebe u mozak. Posle njega ostajte da kao propali pesnik lutate po svetu i živite još samo u […] More

VAGA

Poput MARTINIJA, konzumira se kad ne možete da se odlučite šta želite, ni da li ste gladni ili žedni. Obično onda kada nije vreme ni mesto.

ŠKORPION

On je kao ABSINT. Udara direkt u dušu i jebe u mozak. Posle njega ostajte da kao propali pesnik lutate po svetu i živite još samo u snovima.

STRELAC

On je kao PELINKOVAC. Ima travku za svaku boljku i žvaku za svaki karakter. Opija temeljno i do ludila i ostavlja vas da žalite što niste stali posle treće čaše.

JARAC

Jarac deluje poput PIVA. Osvežava u malim količinama, a ako mu se prepustite, pišate na sve rupe, bućka vam se u stomaku i boli vas želudac.

VODOLIJA

Vodolija je poput DŽINA, kurvanjski napitak. Navlači vas šećerom i baca u krevet, diže vam temperaturu, pa vas na kraju popiša.

RIBE

Ribe su kao VISKI, skupe, rezervisane, precenjene i u glavnom ih preporučujete drugima, a ako im se i prepustite, stradan ste kao da vas je poplava izbacila.