in

HOROSKOP OTKRIVA KAKO DA SE IZBORIŠ SA NJEGOVIM LUDILOM A DA I TI NE POLUDIŠ

Svaki znak zodijaka bori se sa svojim malim, a poneko i velikim, ludostima. Lako ćete prepoznati osobe iz svog okruženja, a lakše ćete ih i razumeti. Na skali neuračunljivosti od 1 do 5, Ribe su najbolje prošle, a Blizanci su apsolutni pobednici u ludilu. Pogledajte kako su prošli ostali. OVAN Stopa ludila: 2/5 Hrabar, znatiželjan, […] More

Svaki znak zodijaka bori se sa svojim malim, a poneko i velikim, ludostima. Lako ćete prepoznati osobe iz svog okruženja, a lakše ćete ih i razumeti. Na skali neuračunljivosti od 1 do 5, Ribe su najbolje prošle, a Blizanci su apsolutni pobednici u ludilu. Pogledajte kako su prošli ostali.

OVAN


Stopa ludila: 2/5

Hrabar, znatiželjan, poverljiv i uvek spreman na izazov, Ovan je dobar prijatelj, ljubavnik i pouzdan partner na životnoj steni. Kao vatreni znak, Ovan strastveno i brzo iznosi svoje mišljenje pred svima. To što se nikad ne povlači pred borbom može biti dobra stvar, osim za onog ko je na kraju lanca Ovnove dreke.

Obično su ova trabunjanja nabijena temama od kojih Ovnu ključa krv poput socijalne pravde ili politike pa čak i zdravstvene tirade o benefitima bezglutenske ishrane. Ne možete stati na kraj svim otkačenim idejama jednog Ovna, ali morate poštovati činjenicu da se oni drže svog stava.

BIK


Stopa ludila: 2/5

Zaista postoji razlog iz kog je drugi znak zodijaka predstavljen slikom bika. Iako se tipično povezuju sa činjenicom da su to topli ljudi, velikog srca, puni ljubavi i otvorenog uma, ovaj zemljani znak takođe ume da bude neverovatno tvrdoglav i osoba zaista jake volje.

Bikovi su”ili si sa mnom ili si protiv mene” tip prijatelja i svađaće se s vama sve dok im lice ne poplavi, ali će vam u najtešim trenucima uvek čuvati leđa. Tipičan Bik se verovatno makar jednom posvađao sa konobarom oko cene pića, a pošto je bio uporan i glasan izbacilo ga je obezbeđenje, a na kraju je sve iz svog društva častio pićem u drugom baru. Čini se da ne postoji način borbe protiv njihovog ludila, ali, ako ništa, oni su makar dosledno nedosledni.

BLIZANCI


Stopa ludila: 5/5

Nikad ne možete znati koja će vam stana Blizanca dopasti. Neodlučan, površan, a opet ludo zabavan, Blizanac ide kroz život kao kroz veliku žurku (osim ponekad kada drže zdravicu dok se drugi zabavljaju u toaletu). Istina je da se Blizanci lako prilagođavaju bilo kojoj situaciji, ali bilo bi dobro da budete siguri da je u pitanju zabavna, a ne strašna situacija.

Ovaj vazdušni znak definitivno odnosi medalju za najšašavijeg. Tipično petak veče za Blizance čini odlazak na fensi večeru u najbolji restoran u gradu perfektno obučen po poslednjoj modi, a nakon toga produžava do andergraund kluba punog ljudi koji nose kožne tange, imaju pirsing u nosu i u kom se može uživati i u nekim opijatima.