in

HOROSKOP OTKRIVA KAKO DA SPREČIŠ DA TE ON PREVARI!

Vaga Ovaj romantični znak je izbalansiran i pošten i ozbiljno će shvatiti obavezivanje, pa je prevara malo moguća. Ipak, Vage vole da se druže i da flertuju, pa se tako bez svoje volje mogu dovesti u situaciju da odu predaleko u flertovanju. Ali ako u vama imaju i prijatelja i ljubav, to je skoro nemoguće. […] More

Vaga

Ovaj romantični znak je izbalansiran i pošten i ozbiljno će shvatiti obavezivanje, pa je prevara malo moguća. Ipak, Vage vole da se druže i da flertuju, pa se tako bez svoje volje mogu dovesti u situaciju da odu predaleko u flertovanju. Ali ako u vama imaju i prijatelja i ljubav, to je skoro nemoguće. Družite se i zabavljate se zajedno kako biste ojačali povezanost.

Škorpija

Škorpija je mračna, misteriozna i strastvena, pa se često povezuje sa varanjem, ali ona nije ništa nevernija od drugih znakova. Ona je znak kojeg ćete najlakše optužiti za prevaru i u tome ćete najverovatnije pogrešiti. Škorpija ume da bude neverovatno odana, ali ima jake fizičke želje i žudi za uzbuđenjem. Ne plašite se da budete i malo nastrani i zadržaćete Škorpiju zauvek.

Strijelac

Strelac želi pažnju i avanturu – a to se odnosi i na spavaću sobu. On uvek želi novo i želi da bude u stalnom pokretu, pa se teško obavezuje, ali kada se odluči da se obaveže, to shvata veoma ozbiljno. Ako unosite novitete u spavaću sobu i održavate strast, nemate o čemu da brinete.

Jarac

Smireni i hladni Jarčevi najčešće su verni, pošto su disciplinovani i umeju da zaustave sebe kad treba – čak i ako je iskušenje preveliko. Ali Jarčevi zahtevaju poštovanje i divljenje od svojih partnera, pa ako primete da ga ne dobijaju, neće biti tako disciplinovani. Inače je Jarac častan, tako da će u većini slučajeva prvo raskinuti, pa onda stupiti u novi odnos.

Vodolija

Vodolija je najromantičniji horoskopski znak i potrebno joj je da oseti da je njen partner voli i da mu je važna. Sa druge strane, Vodoliju privlače nove ideje i izumi toliko da mogu da zapostave svog partnera i probude se tek kad ih on prevari. Vodolija je najnepredvidljiviji znak, pa ako i vi budete jednako nepredvidljivi, Vodolija će ostati zainteresovana.

Ribe

Ribe su sanjalice i imaju bujnu maštu, pa tako veruju i u bajkovitu ljubav do kraja života. Ipak, potreba Riba za ovom ljubavnom magijom može dovesti do toga da se ne osećaju lepo u vezi, pa mogu početi da traže to sa strane. Dajte sve od sebe da voljenoj osobi koja je pripadnica ovog znaka život učinite magičnim.