in

HOROSKOP OTKRIVA ŠTA TREBAŠ URADITI AKO ŽELIŠ DA TI SE BIVŠI VRATI

Vaga Vage ne vole da budu s dosadnim ljudima, pa ni vi nemojte da budete takvi. Sigurno će primetiti da ste ponovno počeli da se sređujete, smejete i izlazite, a ako mu ponudite karte za koncert njegovog omiljenog benda ili žurku na kojoj će nastupati DJ kojeg obožava, mogao bi ponovo da počne da razmišlja […] More

Vaga

Vage ne vole da budu s dosadnim ljudima, pa ni vi nemojte da budete takvi. Sigurno će primetiti da ste ponovno počeli da se sređujete, smejete i izlazite, a ako mu ponudite karte za koncert njegovog omiljenog benda ili žurku na kojoj će nastupati DJ kojeg obožava, mogao bi ponovo da počne da razmišlja o vama na romantičan način. Samo nemojte da mu kažete da ga obožavate i da ne možete da živite bez njega!

Škorpija

Škorpije ćete ponovo osvojiti na isti način na koji ste to učinili i prvi put – flertovanjem i inteligentnim raspravama. Oni obožavaju samouverene žene koje se ne shvataju preozbiljno i koje govore i rade neočekivane stvari. Nakon kratkog flerta, nestanite s lica mesta kako bi imao vremena da shvati da mu nedostajete, a zatim sve ponovite kroz desetak dana.

Strelac

Strelčevi su naizgled opušteni, ali u vezama traže savršenstvo. Ako želite da ga ponovo osvojite, pokažite mu da ste njegova Super žena i sve o čemu je sanjao.